Папа Франциск скоро няма да може да посети Москва и

...
Папа Франциск скоро няма да може да посети Москва и
Коментари Харесай

Папата обясни защо не може да посети Москва и Киев

Папа Франциск скоро няма да може да посети Москва и Кие в или да взе участие в срещата на религиозните водачи в Казахстан, която ще се организира сред 13 и 15 септември. Причината е проблем с коляното , съобщи самият той в изявление за Си Ен Ен Португалия, съобщи Ройтерс.

В фрагмент, оповестен на уеб страницата на телевизионния канал, папа Франциск е запитан за авансово оповестените си проекти да посети Украйна и Русия след неотдавнашното си пътешестване до Канада, с цел да насърчи разговора за преустановяване на военните дейности сред двете страни.

" Сега не мога да отида, тъй като след пътуването до Канада имаше малко усложнения с възобновяване на коляното и лекарят ми забрани (да пътувам), съобщи Светият отец.

В изявление за Ройтерс през юли папа Франциск съобщи, че желае да посети Киев, само че също по този начин желае да отиде и в Москва, за предпочитане първо в съветската столица, с цел да насърчи мира.

Папа Франциск трябваше да бъде в казахстанската столица Нур Султан, с цел да вземе присъединяване в Седмия Конгрес на водачите на международните и обичайни религии.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР