Папа Франциск призова за облекчаване на международните санкции и щедро

...
Папа Франциск призова за облекчаване на международните санкции и щедро
Коментари Харесай

Папата призова за намаляване на дългове и облекчаване на санкциите заради коронавируса

Папа Франциск прикани за облекчение на интернационалните наказания и обилно понижаване на задълженията за разрастващите се страни, което да помогне на всички страни да преодолеят последствията от коронавирусната пандемия, съобщи ДПА.

" Може да бъдат отслабени интернационалните наказания, защото те основават на страните, само че които са наложени, усложнения да окажат съответна помощ на своите жители ", сподели той във великденското си обръщение.
За католиците и протестантите през днешния ден е Великден Папа Франциск отслужи великденското свещенодействие при закрити врата в базилика „ Свети Петър “
" Може всички страни да се озоват в състояние да посрещат най-големите си потребности за момента посредством понижаване, в случай че не опростяване на задълженията, утежняващи бюджетния баланс на най-бедните страни ", добави папата.

В посланието си той приказва още за " епохалните провокации " пред Европейския съюз и го прикани да не пропусне опцията " да даде нови доказателства за взаимност, а също по този начин да се обърне към новаторски решения ". В посланието си папата се разгласи за слагане завършек на всички войни, терористични офанзиви и страданието по света.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 669 8 29 68 Света 1 795 747 16 004 110 005 411 940 Заразени* Нови Починали България 669 8 29 Света 1 795 747 16 004 110 005
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР