Папа Франциск призова Русия да отмени решението си и да

...
Папа Франциск призова Русия да отмени решението си и да
Коментари Харесай

Папата моли Русия да се върне към зърнената сделка

Папа Франциск прикани Русия да анулира решението си и да се върне към черноморската зърнена договорка , която разрешава на Украйна да изнася зърно от своите морски пристанища макар продължаващата война. Това съобщи Ройтерс.

Апелирам към моите братя, управляващите на Руската федерация, зърнената договорка да бъде обновена и зърното да може бъде превозено безвредно, уточни главата на католическата черква.

в международен мащаб се покачиха, откакто Русия на 17 юли напусна съглашението, подписано с посредничеството на Организация на обединените нации и Турция през юли 2022 година

Обръщайки се към тълпите на площад " Св. Петър ", папата прикани вярващите да продължат да се молят " за мъченическа Украйна, където войната унищожава всичко, даже зърното. По думите му викът на милиони братя и сестри, които страдат от апетит, се издига до небето .

, откакто съобщи, че нейните претенции за облекчение на глобите върху личния й експорт на зърно и торове не са били изпълнени. Москва акцентира и, че в бедните страни не е достигнало задоволително зърно.

, част от което гратис.
 Британското разузнаване: Африка ще гладува най-малко две години
Британското разузнаване: Африка ще гладува най-малко две години

Значително по-малко Африкански водачи се срещнаха с Путин тази година.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР