Папа Франциск призова днес руските власти да се върнат към

...
Папа Франциск призова днес руските власти да се върнат към
Коментари Харесай

Папа Франциск призова Русия да се върне в зърнената сделка с Украйна

Папа Франциск прикани през днешния ден съветските управляващи да се върнат към съглашението, което разрешава експорт на украинско зърно през Черно море макар войната, споменавайки за милионите хора, страдащи от апетит, съобщи Франс прес.

" Нека не стопираме да се молим за мъченическа Украйна, където войната унищожава всичко, в това число житото, и това съставлява сериозна засегнатост за Бог, тъй като житото е неговият подарък да храни човечеството и виковете на милиони братя и сестри, които страдат от апетит, се надигат към небето ", съобщи предстоятелят на Римокатолическата черква след молитвата " Ангел Господен " пред хиляди поклонници, събрали се на площад " Свети Петър ".

" Обръщам се към моите братя, управляващите на Руската федерация, с апел Черноморската самодейност да бъде възобновена и житото да може да бъде превозено безвредно ", сподели в умозаключение папата аржентинец, предава Българска телеграфна агенция. Русия се отхвърли от това съглашение преди две седмици, което докара до повишаване на цените на зърнените култури, което визира изключително мощно най-бедните страни, отбелязва Агенция Франс Прес.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР