Папа Франциск предупреди вчера стотици хиляди богомолци, събрали се в

...
Папа Франциск предупреди вчера стотици хиляди богомолци, събрали се в
Коментари Харесай

Папата: Дева Мария не е била инфлуенсър

Папа Франциск предизвести през вчерашния ден стотици хиляди богомолци, събрали се в Панама за Световните дни на младежта, да не се поддават на изкушението да живеят във виртуалния свят на интернет, съобщи Франс прес.

" Не е задоволително да си по през целия ден в мрежата, с цел да се чувстваш приет и обичан ", съобщи Франциск пред 600 000 души, по данни на уредниците, събрали се на голямо намерено пространство, покрай интернационалното летище в Панама. Дева Мария " не е излизала по " обществените мрежи " на своята ера. Тя не е била " инфлуенсър ", само че без да го е желала и търсила, се е трансформирала в дамата, която най-вече е повлияла на историята ", съобщи папата.

Той приказва за това какъв брой е мъчно за младите да намерят смисъл в живота, когато са " без работа, без обучение, без общественост и без семейство ". " Накрая се усещаме празни и запълваме тази празнина с безсмислени неща. Защото още не знаем за кого да живеем, да се борим и да обичаме ", добави той. " Само любовта ни прави по-човечни, по-пълноценни, всичко останало е хубаво, само че изпразнено от наличие ", сподели в умозаключение Светият отец.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР