Папа Франциск получи първата си доза от ваксината срещу COVID-19,

...
Папа Франциск получи първата си доза от ваксината срещу COVID-19,
Коментари Харесай

Папата се ваксинира срещу COVID-19

Папа Франциск получи първата си доза от имунизацията против COVID-19, откакто Ватиканът с население към 450 души даде начало на имунизационната си акция. Смята се, че той е получил от препарата на Pfizer и BioNTech, съобщи Fox News. Светият трон удостовери малко по-късно, че 84-годишният папа Франциск и неговият предходник, почетният папа Бенедикт Шестнайсети, който е на 93 години, са получили първа инжекция против ковид, предадоха международните организации.

При имунизацията Ватиканът ще даде преимущество на чиновниците в региона на опазването на здравето, възрастните, както и тези, които най-често са в контакт с обществеността.

Главата на Римокатолическата черква уверено поддържа имунизирането, обявявайки го за „ етичен дълг “ в свое изявление за италианската телевизия Canale 5. „ Ако лекарите споделят, че може да работи добре и нямате изключително рискове, за какво да не я вземете? Има гибелен отвод, който не знам по какъв начин да обясня, само че имунизацията би трябвало да бъде призната “, сподели той.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР