Папа Франциск поднови редовните срещи днес, ден след като отмени

...
Папа Франциск поднови редовните срещи днес, ден след като отмени
Коментари Харесай

Папата поднови срещите си, ден след като отмени ангажименти си заради треска

Папа Франциск възобнови постоянните срещи през днешния ден, ден откакто анулира плануваните си задължения си поради висока температура, съобщи Асошиейтед прес.

Светият отец имаше редица персонални срещи, в това число с посетители от Джорджтаунския университет, пристигнали за взаимна конференция с екипа на списвано от йезуити издание. 

По-късно Франциск беше сниман на видео по какъв начин влиза в студиото на държавния ефирен оператор РАИ, за запис на изявление и се усмихва се оживено на събрали се извън негови доброжелатели.

Потвърждението от страна на Ватикана за треската на 86-годишния папа провокира опасения за здравето на Франциск. Последният път, когато светият отец подвигна сериозна температура през март, той беше откаран по неотложност в болница, където му сложиха диагноза „ изострен бронхит “. Папата получи интравенозни антибиотици и беше изписан три дни по-късно.

Ватиканът удостовери, че папата ще ръководи утрешната литургия на тазгодишната католическа Петдесетница, а в понеделник ще се срещне с президента на Италия Серджо Матарела.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР