Папа Франциск, който страда от възпаление на белите дробове, е

...
Папа Франциск, който страда от възпаление на белите дробове, е
Коментари Харесай

Папата е в добро, стабилно състояние

Папа Франциск, който страда от инфектиране на белите дробове, е в " положително и устойчиво " положение , получава интравенозна антибиотична терапия и ще ограничи активността си през идващите няколко дни, с цел да резервира силите си, оповестиха от Ватикана в понеделник, представени от Ройтерс.

Говорителят на Светия трон Матео Бруни сподели в изказване, че, само че е разкрила инфектиране в белите му дробове, което предизвиква усложнения в дишането.

" Състоянието на папата е положително и устойчиво, той няма тресчица и респираторното му положение несъмнено се усъвършенства ", сподели Бруни.

" За да се улесни възобновяване на папата, някои значими задължения, които бяха планувани за тези дни, бяха отсрочени, с цел да може той да посвети времето и силата си (на възстановяване) ".

Бруни добави, че 86-годишният папа Франциск ще продължи да извършва " по-лесни ", институционални задания, в случай че положението му разрешава.

Една част от един от белите дробове на папата е бил отхвърлен още в млада възраст в родната му Аржентина.

Папа Франциск би трябвало да пътува до Дубай в петък , с цел да участва на конференцията на Организация на обединените нации за изменението на климата. Изявлението на Бруни не загатва пътуването, което демонстрира, че то към момента не е анулирано.

За своята седмична благословия и обръщение в неделя в параклиса на своята резиденция вместо на площад Свети Петър, до момента в който асистент прочете посланието на папата .

Когато подвигна дясната си ръка, на нея се виждаше превръзка, покриваща венозния абокат, употребен за използване на антибиотиците.

По-рано този месец папа Франциск за среща с европейски равини, тъй като имаше простуда, само че изглеждаше в положително здраве по време на среща с деца часове по-късно същия ден.

През юни и прекара. Изглежда, че се е възстановил изцяло от тази интервенция.
 Папа Франциск отвори църквата за транссексуалните хора
Папа Франциск отвори църквата за транссексуалните хора

Те ще могат да бъдат кръщавани и да стават кумове и кръстници
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР