Папа Франциск Франциск (на латински: Franciscus PP.), до избирането си

...
Папа Франциск Франциск (на латински: Franciscus PP.), до избирането си
Коментари Харесай

Папата изрази съжаление за безумието младежи да загиват във война

Папа Франциск  Папа Франциск Франциск (на латински: Franciscus PP.), до избирането си Хорхе Марио Берголио – римски папа от 13 март повтори през днешния ден по време на своята ежеседмична обща визита апела си за мир в Украйна, Газа и в другите театри на бойни дейности по света, изразявайки страдание за " безумието ", че младежи губят живота си по време на война, заяви италианската новинарска организация АНСА.

Нека бъдем непрекъснати в горещата си молитва за тези, които претърпяват ужасните последствия от войната, сподели Светият отец.

Днес ми дадоха броеницата и книгата с Новия завет на юноша, умрял на фронта - той се е молил с тях. Толкова доста млади мъже отиват да умират. Нека се молим Богу да ни даде милостта си да превъзмогнем безумието на войната, която постоянно носи проваляне, сподели папата в края на общата си визита в сряда.

 Франциск съобщи, че към момента е " леко настинал ", откакто се оплака от признаци на грип преди две седмици, и още веднъж помоли собствен асистент да прочете проповедта му по време на общата визита.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР