Папа Франциск беше достатъчно здрав, за да прочете молитва без

...
Папа Франциск беше достатъчно здрав, за да прочете молитва без
Коментари Харесай

Папата се възстановява и чете сам без помощ

Папа Франциск беше задоволително здрав, с цел да прочете молитва без непозната помощ за първи път, откакто се разболя с преди две седмици, предава " Ройтерс ".

Папата, който навършва 87 по-късно този месец, и посланията му през последните седмици и предходната седмица в Дубай по разпореждане на доктор след припадък на грип и проблеми с белите дробове.

Отбелязвайки католическия празник на Непорочното зачатие, папата се появи на прозореца на Апостолическия замък, облечен в бяло палто по цялостен растеж. Той стоеше през цялата къса молитва Ангел Господен, която се чете в неделя и на всички свети празници. Той също се усмихна и помаха, с цел да поздрави тълпите на площада.

" Моля всички вярващи... да се молят за мир в Украйна, в Палестина и Израел и във всички земи, засегнати от войната. Ние молим за мир, сърцата да бъдат успокоени ", сподели той.

" Трябва да има мир ", добави той.

Папата сподели в сряда, че се усеща доста по-добре, само че добави, че. 

По-късно в петък се чака папата да посети църквата Санта Мария Маджоре в Рим, а също по този начин да се помоли и да сложи цветя в основата на скулптура на Мадоната в центъра на града.
 Папата към COP28: Борбата с климатичните промени е екологичен дълг
Папата към COP28: Борбата с климатичните промени е екологичен дълг

Тя има и обществен аспект, ориентиран към по-бедните и младите, настоя Франциск
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР