Паоло Ди Канио разкри, че е отказал на възможността да

...
Паоло Ди Канио разкри, че е отказал на възможността да
Коментари Харесай

Ди Канио призна: Отказах на Сър Алекс да играя в Юнайтед

Паоло Ди Канио разкри, че е отказал на опцията да премине в Манчестър Юнайтед в късния стадий от кариерата му. Докато италианецът игра за девет разнообразни клуба през футболния си интервал, Ди Канио направи най-голямо усещане в Уест Хем, за който игра сред 1999 и 2003-а година.

Ексцентричният нападател разкри, че е имал късмет да напусне „ чуковете” в края на 2001-а година, откакто е останал предан на лондончани, макар че е имал оферта от Алекс Фъргюсън.

„ В самото начало смятах, че е шефа. Чух го от другар от Италия. Стомахът ме сви, когато разбрах,ч е е истина. Ман Юнайтед ти се обажда и те оферира да започнеш при тях. За няколко минути се усетих пъклен мощен. Беше необичайно да откажа на Сър Алекс. Каза „ благодаря” 1000 пъти, само че не можех. Уест Хем бе моето семейство и ме одобри топло в ужасяващ за мен в живота ми интервал и не мога да избягам”, сподели Ди Канио пред британски подкаст.

Ди Канио изкара осем години в английския футбол, откакто игра също по този начин за Селтик, Шефийлд Уензди и Чарлтън Атлетик.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР