ПАОК (Солун) отстъпи с 0:2 на Динамо (Загреб) в първия

...
ПАОК (Солун) отстъпи с 0:2 на Динамо (Загреб) в първия
Коментари Харесай

ПАОК и Десподов загубиха в Загреб

ПАОК (Солун) отстъпи с 0:2 на " Динамо " (Загреб) в първия осминафинал на Лигата на конференциите. Предстои реванш в Гърция идната седмица.

Кирил Десподов влезе в 61-ата минута при резултат 1:0 за домакините. Включването му в игра не докара до забележима смяна в атакуващите дейности на " черно-белите ". В добавеното време националът ни получи жълт картон.

На стадион " Максимир " домакините стигнаха до триумфа с два гола на опитния таран Бруно Петкович, който се разписа в 37-ата и в 71-ата минута, по този начин направиха крачка към класиране на четвъртфинал.

Подобно на първия мач с " Лудогорец ", отборът на " Сервет ", който в профил българския тим в предходната фаза на шампионата, направи 0:0 с " Виктория " (Пилзен) вкъщи.

Друг наш познайник от груповата фаза - " Фенербахче ", разруши водача на белгийската лига " Юнион Сен Жилоаз " с 3:0 като посетител и значително реши разногласието.
Другите резултати в Лигата на конференциите
" Аякс " - " Астън Вила " 0:0

" Молде " (Норвегия) - " Брюж "  1:1

" Щурм " (Грац) - " Лил " (Франция) 0:3

" Олимпиакос " (Атина) - " Макаби " (Тел Авив) 1:4

" Макаби " (Хайфа) - " Фиорентина " 3:4
Резултати в Лига Европа
" Бенфика " - " Глазгоу Рейнджърс " 2:2

" Олимпик " (Марсилия) - " Виляреал " 4:0

" Фрайбург " (Германия) - " Уест Хем " 1:0

" Милан " - " Славия " (Прага " 4:2

" Рома " - " Брайтън " 4:0

" Спарта " (Прага) - " Ливърпул " 1:5

" Карабах " (Азербайджан) - " Байер " (Леверкузен) 2:2

" Спортинг " (Лисабон) - " Аталанта " (Италия) 1:1
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР