ПАОК Солун и Кирил Десподов се класираха за четвъртфиналите в

...
ПАОК Солун и Кирил Десподов се класираха за четвъртфиналите в
Коментари Харесай

Кирил Десподов и ПАОК постигнаха разгромна победа срещу Динамо Загреб в Лигата на конференциите

ПАОК Солун и Кирил Десподов се класираха за четвъртфиналите в Лигата на конференциите. Гръцкият тим победи с разгромното 5:1 вкъщи Динамо Загреб в мач-реванш от осминафиналната фаза и с общ резултат 5:3 продължава напред в третия по мощ европейски клубен шампионат.

Капитанът на българския народен тим Десподов се появи в игра от пейката през второто полувреме, отличи се с асистенция за четвъртия гол, а малко по-късно създаде и дузпа в интерес на ПАОК.

" Черно-белите " поведоха в резултата с 3:0 още преди почивката. Ганаецът Абдул Рахман Баба откри резултата в 27-ата минута, а шест минути по-късно Петър Сучич си означи автогол.

Брендън Томас повиши на 3:0 три минути преди края на първата част.

Арбер Хожда върна един гол в интерес на първенеца на Хърватия в 49-ата минута.

Кресненецът влезе на терена в 68-ата минута, заменяйки Тайсън, който асистеира за третото попадение в дуела.

Българският нападател подаде за попадение на Константинос Колиеракис в 73-ата минута на мача, предава Българска телеграфна агенция.

Три минути преди приключване на постоянното време Десподов беше съборен в наказателното поле от Йосип Мишич и Андрия живкович от дузпа оформи крайното 5:1 в интерес на отбора от Солун.

ПАОК завоюва осем от последните си 12 семейства в евротурнирите, до момента в който Динамо не е печелил мач в Гърция от 1977 година.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР