ПАОК победи Панатинайкос с 2:1 в мач от 20-ия кръг

...
ПАОК победи Панатинайкос с 2:1 в мач от 20-ия кръг
Коментари Харесай

ПАОК победи Панатинайкос с два гола на Кирил Десподов

ПАОК победи Панатинайкос с 2:1 в мач от 20-ия кръг на гръцката Суперлига. Българският национал Кирил Десподов означи и двете попадения за спечелилите.

Възпитаниците на Разван Луческу бяха по-активни в напред във времето. Попадение с глава на Константинос Кулиеракис в 38-ата минута бе анулирано заради засада. Пет минути по-късно обаче домакините поведоха на стадион " Тумба " в Солун. Кирил Десподов бе изведен самичък против вратаря и с компактен удар откри резултата.

След почивката гостите получиха дузпа след намесата на ВАР за нарушаване в наказателното поле против Анастасиос Бакасетас. Именно полузащитникът изравни резултата с тъкмо осъществяване.

Играчите в черно-бяло се пробваха незабавно да възобновят задатъка си, само че гол на Томас Мург бе анулиран поради засада.

Българският национал обаче имаше последната дума в срещата и донесе трите точки на отбора си. В 56-ата минута той се озова непокрит в наказателното поле и с невъзмутимо осъществяване оформи крайния резултат.



Нападателят означи 8-ия си турнирен гол от началото на сезона. Офанзивният футболист бележи във втори следващ мач, откакто.

ПАОК се изкачи на върха в класирането с актив от 47 точки. Панатинайкос остава на 3-ата позиция в подреждането с 44 пункта.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР