ПАОК и АЕК завършиха наравно 1:1 в дербито на кръга

...
ПАОК и АЕК завършиха наравно 1:1 в дербито на кръга
Коментари Харесай

Десподов внесе импулс в играта на ПАОК, но това не се оказа достатъчно за победа над шампиона

ПАОК и АЕК приключиха наедно 1:1 в дербито на кръга на гръцкото състезание. Българският национал Кирил Десподов се появи на терена едвам в последните 30 минути при резултат 0:1, а тимът му стигна единствено до реми в мача.

Като цяло мачът бе отегчителен без кой знае какъв брой голови положения. Първото полувреме не се запомни с нищо кой знае какъв брой любопитно и от двата тима.

В началото на втората част АЕК поведе. В 47-ата минута Гарсия нахлу отляво и с едно допиране центрира топката към Елиасон, който съумя да отиграе и технично прави топката в мрежата на домакините.

Българинът бе първа промяна на домакините, като се появи на терена в 59-ата минута на мястото на Мург.

Това моментално даде отражение и Десподов раздвижи офанзивата на своя тим. Първо той се втурна по левия фланг и стреля мощно, само че ъгълът бе прекомерно дребен и стражът на АЕК мазета в корнер.

В 81-ата минута той се освободи ужасно пространство и стреля рисково, само че топката се удари в десния дирек на вратата на " жълто-черните ". ПАОК изравни в 89-ата минута. Тайсън центрира от директен свободен удар и Томас Кенджора с глава означи за 1:1.

ПАОК продължава да бъде лидер в класирането с 51 точки, Панатинайкос е на втора позиция с 50, а АЕК на трето място с 49 точки.
 Десподов още веднъж завоюва любовта на почитателите в Гърция
Десподов още веднъж завоюва любовта на почитателите в Гърция

Българинът още веднъж е Играч на месеца
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР