ПАОК беше и е фаворит в този двубой. Направихме добър

...
ПАОК беше и е фаворит в този двубой. Направихме добър
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: ПАОК продължава да е фаворит, ще е чудо да ги отстраним

" ПАОК беше и е любимец в този дуел. Направихме добър мач в София. Заслужено спечелихме и имаме шансове да продължим. Знаем какво ни следва. Още в първия мач се видя, че противникът разполага със страхотни играчи и отличен треньор. Продължавам да заставам зад думите си, че ще е знамение да отстраним ПАОК ", съобщи треньорът на Левски Станимир Стоилов на формалната конференция преди реванша с гръцкия отбор. Мачът на ст. " Тумба " в Солун е на следващия ден от 20.30 часа, а “сините ” имат преднина от два чисти гола.

„ Цунами и Краев са здрави и са в групата. Те са алтернатива, която можем да използваме. Има повече от 24 часа до мача, с цел да решим дали ще вършим промени ", продължи Мъри.

" Важно е да издържим душевен и да играем горделив футбол, а в случай че заслужаваме ще продължим напред. Мачът ще е игра на неточности. Надявам се ние да не бъркаме, а в случай че съперникът прави, да ги накажем както в първия мач.

Не знам до каква степен сме впечатлили ПАОК, само че успяхме да изиграем добър мач, който зарадва нашите последователи. ПАОК е тим, който играе добър футбол. Трябва да отговорим на това равнище, в случай че желаеме да се поздравим с триумфа.

Всяка победа дава убеденост и ни калява да вървим напред. Винаги, когато взимаш значим изпит, ставаш все по-добър. Предстои ни още един подобен изпит ", сподели още Стоилов пред медиите в Солун.

Капитанът на Левски Николай Михайлов също разяснява идния реванш.

„ Обстановката е спокойна, следва последната подготовка. Надявам се да сме здрави, знаем какво да чакаме на следващия ден – една хубава европейска вечер. Подготвени сме. Думата напрежение ми е малко странна. Преди всеки мач би трябвало да го има най-малко малко у футболистите, да ги държи живи, да са подготвени “, сподели вратарят.

„ Надявам се публиката да не окаже въздействие върху по-младите. В последна сметка подготвили сме се добре. Трябва да излезем горди и да представим Левски. Казах, че който не може да играе напрегнат, не е за Левски. Тук е мястото на Левски, да играе в Европа, да се бори за трофеи и купи. Ние поехме по този път за мое голямо благополучие. Надявам се на добър резултат, да продължим напред и да зарадваме нашите последователи “, добави той. /БГНЕС.
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР