Панорамата на Манхатън се обогати с още една забележителност -

...
Панорамата на Манхатън се обогати с още една забележителност -
Коментари Харесай

В Ню Йорк е завършен най-тънкият небостъргач в света

Панорамата на Манхатън се обогати с още една забележителност - „ Steinway Tower “ със съответствие сред височина и ширина 24:1

Панорамата на Манхатън се обогати с още една забележителност - „ Steinway Tower “ със съответствие сред височина и ширина 24:1, което я прави " най-тънкият " небостъргач в света.

Новият небостъргач е необятен единствено 17,5 метра и е висок 435 метра, което го прави и един от най-високите в западното полукълбо, тъкмо зад Световния търговски център (541 метра) и Central Tower Park (472 метра).

Сред 84-те етажа на новия небостъргач, с изключение на всичко друго, има 60 първокласни жилището , чиито цени варират от 7,75 милиона $ за студио до 66 милиона за мезонет. Първите пет етажа са непокътнати за търговски обекти на първокласни марки, само че и за зони за отдих, в това число басейн с олимпийски размери, фитнес център и столова.

 В Ню Йорк е приключен най-тънкият небостъргач в света

Сградата е проектирана от основаната в Ню Йорк архитектурна компания SHOP Architects, а строителните действия са осъществени от JDS Development, Property Markets Group и Spruce Capital Partners.

Строителството на " най-тънкия " небостъргач на планетата стартира през 2013 година

Грег Паскарели, шеф на SHoP Architects, назова „ Steinway Tower “ „ план с извънреден мащаб и епична възвишеност “.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР