Панорама на образованието ще се проведе в Мездра на 15

...
Панорама на образованието ще се проведе в Мездра на 15
Коментари Харесай

Панорама на образованието ще се проведе в Мездра

Панорама на образованието ще се организира в Мездра на 15 април /понеделник/. Представянето на образователните заведения, броя паралелки и профилите, в които ще имат опция да се образоват деца и младежи от общината през образователна 2019/2020 година е с начален час 10:30.
Презентациите ще се вършат пред постройката на oбщинска администрация. Всяко учебно заведение ще има опция да показа по забавен и атрактивен метод своето образователно заведение пред деца и родители. Акцентът и тази година ще бъде представянето на професионалните гимназии и дуалното образование.
В „ Панорама на образованието – Мездра 2019 “ ще се включат: ОУ “Христо Ботев “, ОУ “Св. Св. Кирил и Методий “, СУ “Иван Вазов “, Професионална гимназия по машинизация на селското стопанство, Професионална гимназия „ Алеко Константинов “, СУ „ Св. Климент Охридски “ - село Зверино.
От 17.30 часа ще се организира и родителска среща с представители на Регионалното ръководство на образованието и шефове.
Каним всички претенденти и техните родители да заповядат и да получат повече информация за опциите за образование и работа в община Мездра.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР