Паник бутони, радиостанции и видеокамери пазят лекарите в пловдивската университетска

...
Паник бутони, радиостанции и видеокамери пазят лекарите в пловдивската университетска
Коментари Харесай

Паник бутони и радиостанции пазят педиатрите в пловдивска болница

Паник бутони, радиостанции и видеокамери пазят лекарите в пловдивската университетска болница " Свети Георги " от нападателни пациенти.

Специалните охранителни ограничения са инсталирани в детското незабавно поделение. В един ъгъл е паник бутона, а на бюрото на лекарите е радиостанцията, с която при потребност да се повика защитата на болничното заведение.

На промяна доктор Вретенаров преглежда по над 70 деца. И макар че пациентите са доста, работата към този момент върви по-леко точно поради ограниченията против нападателни пациенти. Следят ги камери, а лекарите имат радиостанции за бърза връзка с защитата.

Медици признават, че постоянно употребяват паник бутона. Д-р Светлана Атанасова, завеждащ детско незабавно поделение, показва, че постоянно това са придружители, които нахълтват в стаите, наскърбяват и заплашват медиците.

Преди три месеца в същото поделение нападателен татко атакува лекарка, която се опита да избави детето му, погълнало перилен препарат.

Паник бутони ще бъдат инсталирани и в другите рискови отделения.

Всеки, който нападне медицински експерт по време на осъществяване на служебните му отговорности, го чака наказване отнемане от независимост.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР