Паническият бяг от дизеловите автомобили в Западна Европа доведе до

...
Паническият бяг от дизеловите автомобили в Западна Европа доведе до
Коментари Харесай

BMW ще позволи на германците на върнат новия си дизелов автомобил

Паническият бяг от дизеловите коли в Западна Европа докара до това, че за пръв път от 10 години в Европа бе измерено завишаване на излъчванията СО2. Сега BMW подхваща ход, с който да успокои духовете към дизеловите коли, предлагайки на клиентите си много задоволително решение.

То е просто: всеки, който изплаща на лизинг дизелов автомобил BMW, ще може да го върне на производителя гратис. Програмата "diesel return promise " започва в Германия тази седмица. Тя ще важи, в случай че живеете на до 100 км от град, в който бъде въведена възбрана за дизелови коли. Това е по този начин, тъй като при започване на месеца Федералният административен съд на страната се произнесе по проблем, съгласно който локалните управи на градовете ще могат независимо да постановат сходни забрани.

Очакванията на BMW са за „ пренебрежимо малко приложение” на програмата, защото модерните дизелови коли няма да попадат под ударите на възбраната. Това повдига въпросът, за какво тогава BMW започват стратегия, откакто въпросните коли няма да бъдат наранени. Отговорът на баварците е повече от логически: „ по този начин ще заздравим доверите на клиентите ни, че съществува опция за гъвкава промяна на автомобила. "

"Нашите дизелови коли са подготвени за бъдещето,” декларира Питер ван Бинсберген, отговарящ за продажбите и маркетинга в Германия. „ Дизеловият мотор е една от най-ефикасните системи за задвижване, които се инсталират сега в колите, а също и доста чисто с помощта на многоетапния развой на филтриране на изгорелите газове.”

BMW разгласи също, че ще предложи „ екологичен бонус” на притежателите на остарели дизелови коли, които ще бъдат наранени от новите ограничавания. Собственици не Евро 4 дизели или по-стари може да получат до $2450 остъпка при покупка на i3, плъг-ин хибрид или нов автомобил Евро 6, отделящ под 130 г/км излъчвания CO2.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР