Панически действия - това представлява гоненето на 70 служители от

...
Панически действия - това представлява гоненето на 70 служители от
Коментари Харесай

Гоненето на руски дипломати - панически действия, според ГЕРБ

Панически дейности - това съставлява гоненето на 70 чиновници от съветското посолство, за което разгласи през вчерашния ден вечерта министър-председателят Кирил Петков. Това съобщи на въпрос на News.bg някогашният външен министър и сегашен народен представител от ГЕРБ Екатерина Захариева.

" Научаваме от медиите. Забелязвам леко разминаване в това, което споделя министър-председателят и това, което беше пуснато като прессъобщение. Защото не всички са дипломати. 43 са дипломатите все още. И друго - всички ли са правили шпионска активност? Това са въпросите все още ", сподели Захариева.

" Ако това, което министър председателят Кирил Петков споделя - че на база оперативна информация те са правили действия, несъвместими със декларираните от тях, то би трябвало да поздравим българските служби за добре свършената работа. И тук въпросът ми е към " Демократична България ", които през вчерашния ден твърдяха, че службите са пробити. Не знам какво тъкмо ще приказват поради подхванатите дейности от страна на кабинета ", сподели на собствен ред Даниел Митов, външен министър в кабинета " Борисов 2 " и заместител ръководител на ГЕРБ.

А по какъв начин ще се развият връзките по оста София - Москва след този ход на кабинета? " Палитрата от благоприятни условия е огромната, в това число да се понижи равнището на дипломатически връзки ", предсказа още Митов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР