Паневропейската партия търси промяна в начина на правене на политика.

...
Паневропейската партия търси промяна в начина на правене на политика.
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Паневропейската партия търси промяна в начина на правене на политика

Паневропейската партия търси смяна в метода на правене на политика. Има доста мощен експертен екип, забавни хора, които се включват в нея. Това заяви в предаването „ Лице в лице ” Настимир Ананиев, основател на партията.

„ Правенето на паневропейска партия демонстрира, че има сили в Европа, които желаят да запазят Европа единна и мощна. Брекзит сподели, че има проблем и въпросът е прави ли се равносметка къде е този проблем. Създаването на една такава партия, която ще има посланичество в 28-те страни-членки, която ще работи за проевропейските полезности, която ще работи за една федерална Европа, която ще работи за една Европа на една скорост. Имаме потребност от това. Трябва в тази динамична геополитическа обстановка да знаем, че Европа е на вярното място. Мисля, че това е основно и за България ”, сподели още Ананиев.

Той разясни, че това придвижване се учредява сега, а българската партия ще бъде учредена през месец май. 

„ До септември ще бъдат учредени още 10-12 партии и се надяваме до идващите избори за Екологичен потенциал да имаме във всички европейски страни учредени партии, които да се явят на изборите ”.

Изискването на Екологичен потенциал, с цел да се сътвори една парламентарна група са най-малко 25 члена от 7 разнообразни страни.

„ Аз персонално съм десен човек, мъчно е да се каже какъв би трябвало да си. Изповядват се европейските полезности, което значи, че планът е по-либерален, само че някои от заложените стратегии, които сега се пишат, са свързани с дребен и междинен бизнес, с равните благоприятни условия и това за мен са десни политики. Не желая да брандирам самото придвижване в едната или в другата посока ”, разяснява Ананиев.

Президентът е от Италия, вицепрезидентът е от Германия, младежи, единият е на 26, другият е на 28 години. Те споделят, че придвижването е прогресивно. В България няма подобен термин, разясни Ананиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР