Панелистката на "Маскираният певец" Александра Раева се издъни сериозно по

...
Панелистката на "Маскираният певец" Александра Раева се издъни сериозно по
Коментари Харесай

Алекс Раева със страшен гаф в Маскираният певец

Панелистката на "Маскираният артист " Александра Раева се издъни съществено по време на вчерашния лайв на шоуто. "Знаех още от началото, че си ти! ", по този начин певицата посрещна следващата свалена маска, тази на Заека зад която се криеше Мария Игнатова. Името на прясно омъжилата се екс-водеща се спряга съвсем от началото на новия сезон на продукцията на Нова телевизия. Всички от панела обаче ловко икономисваха догатката си и пробутваха какви ли не имена, единствено и единствено да запазят интригата кой в действителност се крие под маската..

Затова думите на Раева прозвучаха отвън сюжета, за разлика от всичко останало протичащо се в шоуто. Зрителите, несъмнено разумно си зададоха въпроса, за какво в случай че тя е знаела, че това е Мария Игнатова не е посочила името й още първоначално и изобщо има ли каквато и да е конфиденциалност сред участниците и хората в Панела. "Създава се една изкуствена, мислена визия кой се крие под маските, само че май всички са наясно с това кои в реалност са лицата под маските. Но пък изброяват имена на случаен принцип, с цел да поддържат интерес. В даден миг, като пристигна момента да гонят някого, тогава към този момент всички изплюват камъчето, надали не разкрили го чак в този момент ", разясняват почитатели на предаването.

С изцепката си Раева в действителност може и да желае да каже, че е имала вътрешна информация от самата Игнатова, за които не е загадка, че са доста близки. Изпълнителката беше и измежду защитите посетители на скорошната женитба на Мария с Нойзи. Именно в този миг Заека си би камшика от "Маскираният артист " в един от предишните му издания. При свалянето на маската, Игнатова не сподели да е била на меден месец по време на неналичието й. Тя отсече, че е била под карантина.

По време на последния лайв на шоуто лъсна и друга истина, а точно, че всички участници пеят на запис. Това значително е разумно, тъй като с маските, които носят, няма по какъв начин да изкарват такива гласища или изобщо да има положително звучене за драгия фен. А гафът беше обвързван с това, че до момента в който маскираната Игнатова се вихреше на сцената, с изключение на плейбейка се чу и още едно парче, друго от това, което Заека изпълняваше.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР