Пандрол обяви, че е разгледала много сериозно обвиненията от страна

...
Пандрол обяви, че е разгледала много сериозно обвиненията от страна
Коментари Харесай

„Пандрол” обмисля да съди „Спаси София” заради скандала с трамвайните релси на „Графа”

" Пандрол " разгласи, че е разгледала доста съществено обвиняванията от страна на неправителствената организация " Спаси София " и се кани да предприеме правни дейности.

Наскоро " Спаси София " огласи свое следствие, съгласно което под релсите на столичната ул. " Граф Игнатиев " се поставя материал, който няма да е задоволително ефикасен за запазване на постройките от вибрациите при придвижването на трамваите. В абсурда бяха набъркани имената на две задгранични компании - австрийската Getzner, чийто материал не е употребен, и интернационалната Pandrol ( " Пандрол " ), учредена в Белгия, чиято виброизолационна система се употребява сега в плана. Според " Спаси София " смененият материал не е нов, а от рециклирани материали и не дава отговор на условието, заложено в публичната поръчка.

По този мотив в София дойде Анджей Замаро - управител на упрекнатата от " спасителите " компания " Пандрол ". Той съобщи, че компанията е разгледала доста съществено погрешната информация за потребления материал на ул. " Граф Игнатиев ", и обмисля всички вероятни правни последици по този въпрос. Замаро е безапелационен, че в София са доставени най-качествени артикули, с каквито компанията работи и в други столици като Париж, Брюксел и Мадрид.

В " Пандрол " е било получено писмо от един от членовете на " Спаси София " - Андрей Зографски, в което са били сложени няколко въпроса за QTrack профилите. " Пандрол " е направила инспекция на място в София и изпратила в границите на два дни отговор на " Спаси София ", както и покана за среща, която обаче не била призната, излиза наяве от изявление на Замаро пред " Офнюз ".

Мениджърът на " Пандрол " е посетил ремонта на ул. " Граф Игнатиев " и споделя позитивни усещания от направеното дотук. Според него има дребни повреди, породени от строителните машини, само че те били лесни за премахване и няма да повлияят на качеството.

Досега нищо не е повлияло на нашите гаранционни условия, твърди Замаро и предлага да се има поради, че релсовият път към момента се строи. Последната ни дума ще е след завършването, несъмнено, само че ние сме оптимисти, споделя той.

Продуктите, доставени в София, са с най-високо качество, идентични с материалите, които " Пандрол " е доставяла за Брюксел, Париж, Тампере, Мадрид, Лисабон, Флоренция, Варшава, се споделя в публична позиция на компанията.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР