Пандора, една от участничките в Мис силикон, заяви в интервю,

...
Пандора, една от участничките в Мис силикон, заяви в интервю,
Коментари Харесай

"Пенисът му беше 4 см": Пандора е бясна на българин с малък член

Пандора, една от участничките в " Мис силикон ", съобщи в изявление, че е имала неприятна обстановка с българин, чийто пенис се оказал прекомерно дребен.

Ако за едни дами сантиметрите на мъжкото достойноство не са от голяма важност, то за Пандора не стоят по този начин нещата. " Бях с едно момче, всичко беше супер и тръгнахме да вършим секс, само че когато се съблече видях, че му е супер дребен. Около 4 см в ерекция, не в умерено положение. Стана ми неприятно, само че и неловко. Не знаех какво да кажа, по какъв начин да отвръщам, с цел да не стане кофти ", споделя Пандора, която въпреки всичко си тръгнала без да прави секс с момчето. Казала му, че внезапно ѝ станало доста зле на главата.

Виж още: Животът ѝ e поп-фолк: Тита наду джуките и желае да живее като кукла

Иначе Биби Малек, както се споделя Пандора, обича позитивните страсти, готините хора и не обича да се напряга с непотребни драми, сподели още мацката пред Боби от Star Reporter.

" Това е една от аргументите да вземам участие два пъти в състезанието " Мис Силикон ". Обичам да купонясвам, водеща съм, танцьорка съм ", описа още Пандора, която има еротично шоу и куп голи фотосесии.

Виж още: Моника Валериева си пада по сериен палач?! Моделката сподели котето

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР