PANDORA е част от кампанията за ранно детско развитие на

...
PANDORA е част от кампанията за ранно детско развитие на
Коментари Харесай

PANDORA дарява за децата на България

PANDORA е част от акцията за ранно детско развиване на УНИЦЕФ в България, която има за цел да поддържа патронажната грижа - тя обезпечава безвъзмездни домашни съвещания за бъдещи майки и фамилии с дребни деца ( до 3г.), по време на които родителите получават основни насоки за пълноценното развиване на децата от подготвени от УНИЦЕФ медицински сестри. Повече за акцията може да научите на roditel.unicef.bg.
PANDORA се включва в акцията като през интервала 22ри юни до 6-ти юли 2018г. подарява 10% от цената на всяко закупено украшение от сбирка PANDORA x Disney. Цялата сбирка може да се прегледа в магазините на веригата в София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора и Русе, както и в партньорската мрежа на магазини SiLVER COURT & онлайн магазин silvercourt.bg. Вдъхновете се на pandora.net.
Може да подкрепите работата на УНИЦЕФ за фамилии с дребни деца като изпратите SMS с текст 5 PANDORA и дарявате 5 лева месечно през мобилния си телефон. Данък добавена стойност и такси не се начисляват за клиенти на всички мобилни оператори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР