Пандемията успя да отложи не само голяма част от плановете

...
Пандемията успя да отложи не само голяма част от плановете
Коментари Харесай

Джей Ло между чувствата и разума

Пандемията съумя да отсрочи освен огромна част от проектите ни, само че и доста кино министър председатели. Така датата, на която Малума трябваше да дебютира на огромния екран , бе преместена с цяла година напред.
 Marry Me, Дженифър Лопес, Оуен Уилсън, Малума и премиерата на кино лентата за Свети Валентин
Какво се обърка сред Джей Ло и Малума

Романтика на 100 %

Точно за Свети Валентин 2022 година " Омъжи се за мен " ще излезе по кината и ще забележим цялата история на Кат Валдес (Джей Ло) и Бастиан (Малума). Те са двойка освен на сцената, само че и в живота. А по време на турнето си Marry Me би трябвало да сключат брак пред погледите на милиони.

Минути преди огромното събитие обаче Кат схваща новината, с която гърмят обществените мрежи - че Бастиан й изневерява с асистентката й . Тогава тя взима импулсивното решение да излезе на сцената и да се омъжи за безусловно чужд мъж от публиката.

Чарли (Оуен Уилсън) е отегчителен преподавател, който няма никакво предпочитание да върви на концерта, само че го прави поради своя колежка и щерка си. А откакто изненадващо за всички се оказва новият брачен партньор на Валдес , двамата би трябвало да се оправят с следствията от разменените си " да " -та.

Но до момента в който Кат и Чарли го играят влюбени пред медиите, посред им се поражда и същинска непосредственост. Двамата обаче са от разнообразни светове и връзката им наподобява на пръв взор невъзможна. Разбира се, не би трябвало да забравяме и за Бастиан, която няма да разреши да бъде елементарно пропуснат.
 Дженифър Лопес, Малума, Madison Square Garden и сцената от кино лентата Marry Me
Изненадата на Малума и Дженифър Лопес

Звезден тандем

" Омъжи се за мен " потегля по кината от 11 февруари 2022 година
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР