Пандемията си отива, ситуацията върви към това да става ендемична.

...
Пандемията си отива, ситуацията върви към това да става ендемична.
Коментари Харесай

Проф. Витанов: Пандемията си отива, вирусът става грипен

Пандемията си отива, обстановката върви към това да става ендемична. Вирусът става като грипния т.е. той няма да си отиде напълно, само че ще стане следващият вид на грип. Предните два вируса в този момент са птичи грип и свински грип. И този ще стане някакъв грип – „ прилепов грип “ не знам по какъв начин ще го кръстят. Това съобщи пред математикът проф. Николай Витанов.

„ Честният отговор е не, нямаше да се хвана. Предположих какво ще се излее върху мен, само че допуснах доколко. Преди да се захвана, бях елементарен професор, който имаше проблеми с треперенето на ръката да напише формулата на листа, в този момент - след толкоз обиди против мен нямам никакви проблеми. Мога да мина и през човек, вкалиха ми нервите. Коставаше ми много неща, първоначално косата ми не беше толкоз бяла, само че привикнах. Така цялата доктрина, която съм учил 20 година, съумях да я приложа и на процедура “, по този начин отговори той на въпроса „ в случай че в този момент може да върнете времето обратно, щяхте ли да се занимавате с пресмятане, модели и прогнозиране на COVID-19 “.

" България ще намалее с още един милион до 20 години. Това от дълго време е изчислено, въпросът е какво ще създадем по този въпрос. Смъртността ще е в основата, тъй като раждаемостта не може да се вдигне толкоз бързо, това е въпрос на дълготрайна политика ", съобщи проф. Витанов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР