Пандемията помага на политиците. Борисов може и да успее да

...
Пандемията помага на политиците. Борисов може и да успее да
Коментари Харесай

Политолог: Пандемията помага на Бойко Борисов

Пандемията оказва помощ на политиците. Борисов може и да успее да изкара мандата си този път. Това съобщи политологът Първан Симеонов в предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия.

Искрено се надявам да настъпи малко вразумяване, тъй като не ми се желае да си мисля какво ще стане със здравната система, добави той.

Ако се стигне до затваряне в България, това значи, че е взето такова решение в Европа. България не е остров на фона на Европа, съобщи политологът Димитър Ганев.

„ Двете съществени партии изгубиха. Те потъват. Хората търсят трети варианти. Идва време, в което ще се търсят други възможности. Въпреки това не виждам Българска социалистическа партия да пораства. ГЕРБ ще се опитат да си вземат изборите, само че ще оставят различен да дъдтавя обединения и по-късно ще чакат народът да си спомнят за х, както по времетона Орешарски. Изборните резултати ще бъдат оспорени. Основният въпрос е дали ще се оспори изборния резултат на ГЕРБ, изясни Симеонов.

Няма нито една парламентарно показана партия в този парламент, която да е спечелила от този митинг, добави Ганев.

Първан Симеонов уточни, че тази година сини и червени са застанали против ГЕРБ. Това не е коалиция, а синхронизация. Това е огромната оригиналност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР