Пандемията от Ковид-19 спря хиляди полети, превърна летищата в призрачни.

...
Пандемията от Ковид-19 спря хиляди полети, превърна летищата в призрачни.
Коментари Харесай

Напук на К-19: Голямо щастие в семейството на храбрата Райна, която приземи самолет в буря

Пандемията от Ковид-19 спря хиляди полети, трансформира летищата в призрачни. За пълководец Райна Косева от националния транспортьор "България еър " обаче, която е отпред на екипажа, приземил аероплан на летище "Хийтроу " при доста мощна стихия при започване на годината, отминалата към този момент 2020 година е прелестна, изпълнена с доста споделени фамилни мигове.

"Промени се безусловно всичко в авиацията, аз го свързвам с ковид, който приземи голяма част от авиопарка. Най-лошият миг, може би, беше, когато затвориха летищата, защото всичко беше ненадейно, човек като е привикнал на един метод на живот ", разяснява пълководец Райна Косева, оповестява Bulgaria ON AIR.

Тя е влюбена в небето и в летенето към този момент 20 години. Изпълнява полети най-вече в Европа. През 2020 за първи път вижда толкоз пусти летища.

"За първи път в живота ми виждам такова нещо, аз в никакъв случай не бих повярвала, че може да се случи. Ако някой ми беше споделил, нямаше да му допускам, че едно от най-натоварените летища като Хийтроу, ще бъде безспорна пустота и ние ще бъдем единственият аероплан, който прелита от София до Лондон, а в ефира ще срещнем един единствен аероплан за 3 часа ", добави тя.

В началото на годината, с помощта на изключителния си професионализъм и самообладание, тя сполучливо приземява аероплан на летище Хийтроу по време на бурята Киара. И макар че споделя, че просто си е вършела работата, пасажерите ѝ ръкопляскат за сполучливото приземяване.

Признава, че адреналин има при всеки полет.

"Адреналинът го свързвам с някакви стресови обстановки, като вървя да скачам с бънджи, в работата по-скоро е рутина ", безапелационна е тя.

В персонален проект споделя, че 2020 е най-хубавата година, тъй като е имала време за трите си деца.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР