Пандемията от коронавирус, ограничителните мерки за противодействие на заразата и

...
Пандемията от коронавирус, ограничителните мерки за противодействие на заразата и
Коментари Харесай

Тръмп срещу Байдън - ден преди сблъсъка!

Пандемията от ковид, ограничаващите ограничения за противопоставяне на болестта и дейностите за възкръсване на стопанската система от Covid рецесията бяха измежду акцентите в предизборните прояви на кандидатите за поста на президент на Съединените щати Доналд Тръмп и Джо Байдън.

Ден преди изборите и двамата заложиха, с изключение на на срещи с гласоподаватели, и на пропаганда и засилена интензивност в обществените мрежи, където също показаха главните си послания.

Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп предизвести на избирателен протест, че в случай че съперникът му Джо Байдън завоюва ще подходи към пандемията с ограничения, които се влагат в чужбина и които биха навредили на стопанската система.

На собствен ред Байдън, който значително построи акцията си на посланието за дейни дейности за надзор на разпространяването на вируса и за възобновяване на стопанската система, нападна президентът Тръмп за метода му Covid-19, като дефинира държанието на Белия дом в тази обстановка като " съвсем престъпно ".

Наблюдатели разясняват, че конкуренцията стартира да става оспорвана, защото съгласно разнообразни социологически изследвания Джо Байдън има преднина пред Доналд Тръмп, в това число и в два от основните щати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР