Пандемията от коронавирус ни затвори по домовете, но по този

...
Пандемията от коронавирус ни затвори по домовете, но по този
Коментари Харесай

Добрата страна на пандемията: Михаела Филева намери време за учене, вече е магистър!

Пандемията от ковид ни затвори по домовете, само че по този метод ни даде опция най-сетне да свършим задания, за които все не ни е оставало време. Дали ще е някакъв домакински ремонт, четене на класическа литература, главно разчистване, учене. 

Виж още: И Стефан на Гала се болести с Коронавирус - заболяването с нови признаци при звездното семейство

Е, точно от този позитивен резултат на пандемията се е възползвала и певицата Михаела Филева, която се похвали с тапия за магистратура от Музикалната Академия. " От цялата корона обстановка, съумях да извлека най-малко едно хубаво нещо - открих време, с цел да завърша магистратурата си ", похвали се тя под фотографията по-долу.

Виж още: Как се снимат интимните подиуми в " Братя "? Екранната Ива дава отговор и споделя: Ревнува ли я сътрудникът ѝ

" Нямахме публично дипломиране, знаете по какъв начин е, не може доста хора на едно място, само че това не ми пречи да съм безпределно щастлива, та даже и малко горда. Огромно благодаря на преподавателите ми, които с обич и неизменност развиваха музиканта в мен ", споделя певицата и благодари на People of Sofia, че са били на точното място в точното време, с цел да я снимат в този по този начин специфичен миг от живота ѝ. 

Виж още: Гришо заведе новата си обич в Рим? Коя е Лолита - рускинята с впечатляващ и доста първокласен живот

В story-та Михаела благодари на всички, които са се присъединили в емпиричната част на дипломната ѝ работа, както и на всички преподаватели, които са я трансформирали в логичен музикант, " а не в следващия необразован поп актьор ".

Виж още: Марияна от All Inclusive оттатък ролята си: Елена Атанасова за борбите, загубите и любовта

Иначе неотдавна певицата показа един от кошмарите си в тийнейджърските си години. Става въпрос за дните, в които е била осъдена от родителите си да не излиза. Наложеният вечерен час правил по този начин, че тя се прибирала във времето, когато всички нейни другари излизали.

Изображение: https://www.instagram.com/mihaelafileva/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР