Пандемията от коронавирус е събрала разпадналото се семейство на Ани

...
Пандемията от коронавирус е събрала разпадналото се семейство на Ани
Коментари Харесай

Ани Салич даде нов шанс на Бранко! Тв водещата се събра с бившия си мъж в Рударци

Пандемията от ковид е събрала разпадналото се семейство на Ани Салич и някогашният й мъж Бранко, научи HotArena. Неочакваният поврат настъпил в връзките им 3 години след развода им. Заради изключителната обстановка в страната 61-годишният сърбин се преместил да живее начист въздух измежду природата в къщата им в пернишкото село Рударци.

След раздялата им имението остана за тв водещата и двете им деца Хана и Лазар. Миналата есен Бранко бе част от екипа на аграрното риалити „ Фермата ”, само че в този сезон нямал задължения към продукцията. Заради болестта от Ковид-19 в столицата, сърбинът избягал от огромния град и се пренесъл в селското имение в Рударци. Съседи на водещите разкриха, че Ани, Бранко и двете им деца, които учели отдалечено, още веднъж живеели като едно семейство.

В средата на октомври умряла майката на Бранко на 86-годишна възраст. Смазан от тъга, сърбинът разгласява нейна фотография в обществените мрежи, а под нея заваляха съболезнования. Именно в този тежък за него миг той усетил поддръжката на Ани, която била в прелестни връзки със своята свекърва и страдала не по-малко от него.
Преди да се омъжи за сръбския си брачен партньор Бранко Салич, една от най-популярните водещи у нас, е имала различен брачен партньор. Когато правила първите си стъпки в малкия екран, тя се представяла с семейството Златанова, помнят паметливи нейни сътрудници. По това време Ани била единствено на 26 години и се трудела като  репортерка и водеща на лично публицистично предаване „ В сърцето на София ” по Нова телевизия. Единственото, което се знаело за първия й мъж било, че е строителен бизнесмен. Бракът им обаче бил напълно къс, защото Ани мечтаела за телевизионна кариера, а не на стопанка у дома. Именно работата я събрала с нейния брачен партньор № 2 Бранко, който бил механически шеф на малкия екран.

След развода с Бранко, Ани побърза да върне моминската си фамилия Валеова, само че управлението на Нова телевизия забранило на новинарката да се показва с друго име, с изключение на с това, с което е известна. Фамилията Салич било като нейна запазена марка и феновете по този начин я познавали, аргументирали се шефовете й. Неведнъж Ани искрено е признавала, че не помни точната дата на тяхната женитба, а Бранко постоянно се сърдел, че жена му не знае по кое време са се оженили.

Неотдавна тв продуцентът показа, че двамата не са съумели да запазят уважението между тях, а той към момента е засегнат от развода, иницииран от новинарката. Краят на брака им съответства с банкрута на Бранко, който бил уверен, че звездата на Нова телевизия го е изоставила поради финансовите му неудачи . След раздялата сърбина остави на Ани и двете им деца жилището в София, както и къщата в Рударци, а самият той известно време живеше на квартира, писа Уикенд.

Близки до разпадналото се семейство Салич настояват, че Бранко изживял доста прочувствено развода. Семейните драми поболяха някогашния мъж на Ани. В края на октомври 2017 година той бе изписан от болница в Благоевград, където го одобриха по неотложност. Причина за хоспитализацията му станал инфектиран гастрит, а откогато жена му го напуснала, лежал общо три пъти в клиника. Сърбинът получил стомашните проблеми, тъй като се хранел единствено по един път дневно. Бранко изгубил вкус поради трагичната разлъка с Ани. Освен това водещият живеел самичък и нямало кой да му готви и семейства. Бранко влизал още два пъти в болница с разнообразни диагнози, които се обостряли поради мощния стрес, който изживявал.

Депресията от раздялата го състарила и разболяла, само че му повлияла и душевен. Той се затворил в себе си, понижил контактите си и даже лимитирал фотосите си в обществените мрежи. Сега в миналото щастливото семейство още веднъж си дава късмет. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР