Пандемията от коронавирус е основна тема по целия свят, като

...
Пандемията от коронавирус е основна тема по целия свят, като
Коментари Харесай

Новородените по света все по-често с имена Корона, Вирус и Ковид

Пандемията от ковид е съществена тематика по целия свят, като съвсем няма страна, в която заболяването да не се популяризира и да нарушава живота на всички поданици. Затова не е изненадващо, че най-често срещаните думи са ковид, вирус, Ковид и зараза.
Не мина доста време, откогато се появи заболяването и упоменатите термини към този момент се използват толкоз постоянно, че започнаха да се трансформират във ентусиазъм за имена на новородени. Двойка от индийския град Райпер реши да даде на своите близнаци, момиче и момче, имената Корона и Ковид.
" Когато чиновниците на болничното заведение започнаха да ги назовават Корона и Ковид, ние в действителност взехме решение да им дадем тези имена ", споделя 27-годишната майка и прибавя, че по-късно може да има смяна в имената на децата “, оповестява Russia Today.
Тези индийски родители не са единственият случай.
Мексиканката Ана-Мария Хосе Рафаел Гонзалес, на 34 години, е била инфектирана с ковид, когато родила момче и момиче на 27 март. Предвид събитията, тя решила да кръсти момичето Корона, а момчето Вирус.
Още: Всичко за ковид следете ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР