Пандемията от COVID-19 застрашава прехраната на половината от работната сила

...
Пандемията от COVID-19 застрашава прехраната на половината от работната сила
Коментари Харесай

Пандемията COVID-19: Коронавирусът се измества на изток в Европа

Пандемията от COVID-19 заплашва прехраната на половината от работната мощ по света.

По данни на Международната организация на труда към Организация на обединените нации един милиард и 600 милиона души може да изгубят препитанието си по време на пандемията.

Според математически модели на Световната здравна организация, неразкритите случаи на COVID-19 по света са сред 500 милиона и един милиард.

Данните са най-тревожни за разрастващите се страни и конфликнтите региони, където към момента няма достоверни данни за разпространяването на ковид.
СЗО: Втората вълна на пандемията от COVID-19 е неизбежна Руският представител на организацията изясни, че без ваксина това няма по какъв начин да не се случи
Коронавирусът се измества на изток в Европа . За седмица новите случаи на континента са се нараснали с 15% и броят им доближава милион и половина.

„ В източната част на континента - Беларус, Русия, Казахстан и Украйна случаите се усилят през последите седмици. В Европа от ден на ден се задълбочава икономическата рецесия поради COVID-19 “, съобщи Ханс Клуге - европейски шеф на СЗО.

Германия разгласи възходяща безработица, която въпреки всичко остава относително ниска - 5,8% или малко над 2 и половина милиона души.

Това е най-голямата криза, която федералната република преживявала от основаването си. Никога не е било по-зле, както и толкоз обхватно, изясни Детлеф Шееле от федералната организация по труда.
СЗО: Няма гаранция, че излекуваните от COVID-19 имат имунитет Организацията се разгласи против концепцията за издаване на документи, удостоверяващи имунитет против ковид
В Съединените щати броят на безработните към този момент доближи 30 милиона.

А в Южна Африка над 4 километра опашки за храна се образуваха в една от централните провинции в страната, откакто огромна част от аграрния бранш замря поради ковид.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 1 506 59 66 266 Света 3 261 473 43 290 230 381 1 028 686 Заразени* Нови Починали България 1 506 59 66 Света 3 261 473 43 290 230 381
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР