Пандемията от Covid-19 в САЩ е приключила, заяви американският президент

...
Пандемията от Covid-19 в САЩ е приключила, заяви американският президент
Коментари Харесай

Байдън: Все още имаме проблем с Covid-19 в САЩ

Пандемията от Covid-19 в Съединени американски щати е завършила, съобщи американският президент Джо Байдън в изявление за телевизия Си Би Ес.
Прочетете още
" Все още имаме проблем с Covid-19 и вършим доста работа, обвързвана с това, само че пандемията завърши. Ако забелязвате, никой не носи маска и всички наподобяват в много добра форма, тъй че мисля, че нещата се трансформират.

По въпроса за войната в Украйна американският президент сподели, че Вашингтон ще продължи да поддържа Киев, до момента в който той се нуждае от това. Байдън насочи и апел към съветския си сътрудник Владимир Путин да не употребява химическо или нуклеарно оръжие в бойните дейности.

Американските сили ще защитят Тайван при положение на възможна китайска инвазия, сподели още Байдън. По думите му Вашингтон ще се придържа към политиката си да счита острова за част от Китай. Според представител на Белия дом управляващите не са трансформирали визията си.

А по въпроса за опцията да се кандидатира за втори мандат на президентските избори след две години, Байдън сподели, че към момента не е взел решение. По-рано той разгласи, че ще взе участие в конкуренцията.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР