Пандемията от COVID-19 ще попречи на провеждането на концерта на

...
Пандемията от COVID-19 ще попречи на провеждането на концерта на
Коментари Харесай

Концертът на Мирей Матийо се отлага за 2022 година |

Пандемията от COVID-19 ще попречи на провеждането на концерта на френската певица Мирей Матийо у нас, оповестиха уредниците.

Планираният за 31 октомври концерт на певицата се отсрочва за повторно, като датата, на която той ще се случи се трансформира на 9 ноември 2022 година.

Събитието е част от юбилейното турне на грандамата на френския шансон, което носи името „ ANNIVERSARY TOUR “Ma Melodie D`amour ”. Причината за отлагането на турнето е влошената епидемиологична конюнктура в страните в Централна и Източна Европа, където бяха планувани събитията, а решението за смяната при провеждането му бе взето от мениджмънта на френската звезда.

" Феновете на Мирей Матийо заслужават да изживеят концерта в цялостния му искра. В този миг обаче подготовката е възпрепятствана от невъзможността да се организират концерти от интернационален сан заради намаляването на потенциала на залите и риска от разпространяването на ковид (COVID-19). Настоящата обстановка изисква рационални дейности и вдишване на отговорност към публиката, тъй като най-важна е сигурността и спокойното осъществяване на събитието " - оповестяват още уредниците.

Всички билети, закупени досега, важат без нужда от презаверяване за новата.

За повече информация следете Facebook страницата на, както и новините на

„ Врабчето от Авиньон “, както е наричана още Матийо, е изпяла над 1200 песни на 8 езика и продава над 200 милиона албума. През годините извършва дуети с Шарл Азнавур, Клод Франсоа, Джони Холидей, Пол Анка, Силви Вартан и Хулио Иглесиас. Въпреки че постоянно е сравнявана с Едит Пиаф, пътят ѝ е изцяло друг. От началото на кариерата си през 1965-а Мирей Матийо не е преставала да твори и да подарява феновете си с необятната си усмивка. „ Винаги пея за обич, това е методът, по който се показвам “, споделя звездата. Обичана е еднообразно както от елементарните хора, по този начин и от политическите водачи и шоу звезди. Приветствана е от държавни глави и е обиколила всички континенти. „ На сцената тя се усеща вкъщи, там намира своя нравствен мир “, споделя за нея мениджърът ѝ Джони Старк и прибавя: „ Такава е Мирей – сърце, което пее, сърце, което плаче, само че на първо място едно сърце, което обича. “

През 2018-а, след 13 години мъртвило, Мирей Матийо издава настоящия си албум „ Mes Classiques “, в който отдава респект на обичаните си произведения от света на класическата музика. „ Mes Classiques “ („ Моите класики “) е албум, който Мирей Матийо посвещава на паметта на майка си. За албума Матийо записва 18 красиви песни на седем езика – френски, британски, немски, испански, италиански, съветски и латински. В „ Mes Classiques “ влизат произведения от Верди, Моцарт, Офенбах, Хендел, Чайковски, Шуберт Брамс, Форе и на испанския композитор и китарист – Франциско Тарега. През 1998-а е удостоена с почетната купа Кавалер на Ордена на Почетния легион.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР