Пандемията от COVID-19 промени правилата във всяка сфера от живота.

...
Пандемията от COVID-19 промени правилата във всяка сфера от живота.
Коментари Харесай

Кали упрекна младите си колеги и народопсихологията ни и заяви: "Евала на ген. Мутафчийски!"

Пандемията от COVID-19 промени разпоредбите във всяка сфера от живота. Няма да преувеличим, в случай че кажем, че развлекателният бизнес пострада най-вече. Ето даже сега, въпреки че са отворени и фитнесите, и моловете, заведенията остават затворени, а вероятностите демонстрират, че клубовете ще останат затворени и след отварянето на заведенията за хранене.

Виж още: Джино Бианкалана и обичаната му жена се преобразиха за охолно празненство с тематика

Този факт стана мотив за доста негодувания от страна на ресторантьорите, притежателите на заведения и, несъмнено, изпълнителите, които обичайно " пълнят " заведенията. Най-категорични против ограниченията бяха Галин, Емануела, Теди Александрова, Ариа. 

Виж още: Това Крисия ли е? Тийн певицата сподели забележителни форми

Е, има я и другата позиция, чийто представител е поп-фолк певицата Кали. " За мен би трябвало да създадем каквото вършат в Европа. Там всичко е затворено ", разяснява тя в изявление за " България през днешния ден " и изрече възмущения, че в България ограниченията не се съблюдават. " Още виждам по какъв начин някои хора си крият лицето с шалове, шлемове, макар че има нова заповед. Има и хора, които даже не имат вяра в COVID-19 ".

Виж още: Йозджан Дениз с дело против някогашната си: Хранила детето им с чипс и дъвки, боядисала му косата в жълто

Кали показа, че ѝ е тежко поради затворените заведения, само че отхвърля да се оплаква. " И аз имам заеми. Но съм заделила пари за черни дни. Подготвена съм за всичко. Факт е, че в моята сфера се получават положителни пари. Затова не мисля, че би трябвало да се оплакваме непрекъснато ".

Виж още: Шеф Манчев качи двете обичани дами в планината - тримата се отдадоха на високия адреналин

Що се отнася до митингите на сътрудниците си, Кали счита, че това е по-скоро провя на тяхната младост. " И аз като съм била по-млада, харчех на пакост. Колкото имах, толкоз давах ", споделя тя. Но в един миг животът ѝ се преобърнал. " Създаваш семейство, имаш деца. И започваш да разсъждаваш по друг метод ", разяснява тя и съобщи, че знае по какъв начин да си прави сметката.

Виж още: Арти и Криси Дончева в трепетно очакване, броят дните до раждането

По думите на Кали и притежателите на заведенията имат виновност за затварянето, тъй като не са спазвали ограниченията. А съгласно нея не се съблюдават, тъй като ни е такава народопсихологията. " Не разбираме от дума. Евала върша на военачалник Мутафчийски и на министъра на опазването на здравето Костадин Ангелов ", съобщи Кали. 

Изображение: https://www.instagram.com/kaly_music/
https://www.facebook.com/mma.vma/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР