Пандемията от Covid-19 преобрази ежедневието на всички нас. Тя промени

...
Пандемията от Covid-19 преобрази ежедневието на всички нас. Тя промени
Коментари Харесай

Работата от вкъщи излага на риск файлове и данни

Пандемията от Covid-19 преобрази всекидневието на всички нас. Тя промени работните привички и метода, по който учат децата. Благодарение на цифровизацията в връзките тази смяна настъпи със същата скорост, с която новият ковид настъпи в България. Работата и ученето от разстояние обаче постанова нужда от усъвършенствано съоръжение - система за резервирано зареждане, поддържаща безпроблемното действие на електронните устройства - UPS (непрекъсваемо токозахранващо устройство).

Непрекъсваемото токозахранващо устройство (UPS) предлага обезпечена отбрана при спиране или разстройства на електрозахранването за обвързваните към него устройства. Когато отпадне напрежението, UPS-ът се задейства неотложно и обезпечава аварийна мощ и отбрана от пресилване по мрежата. Това е изключително значимо за работата на точно съоръжение като компютърна техники, периферни устройства, мрежи, сървъри, центрове за данни и така нататък Ролята на UPS-а е от решаващо значение, защото отстрани риска от загуба на скъпи данни, скъпо съоръжение и материали в индустриалните процеси. Съществуват голям брой благоприятни условия за приложение на UPS-ите според от потребностите и мащаба - от домашно приложение, офиси, магазини и хотели до по-специализираните приложения в индустриалните процеси, възобновимите енергийни и в телекомуникациите. Продуктите с марка APC by Schneider Electric оферират цялостно портфолио от UPS решения, които дейно подсигуряват безпроблемната и продължителна работа на обвързваното към тях съоръжение.
 Снимка 484985
Съществуват три съществени вида на непрекъсваеми токозахранващи устройства, работещи по отношение на характерните особености на средата, в която се употребяват. За домашните консуматори са изключително подобаващи тези работещи в режим на подготвеност. Те имат батерия, която при отпадане на напрежението зареждат обвързваните към UPS-a устройства и в същото време разполагат със отбрана при положение на зародили разстройства по мрежата. Друго софтуерно решение са известните измежду експертите като Линейно-интерактивни (Line-interactive) непрекъсваеми токозахранващи устройства с автоматизиран регулатор на напрежението (AVR). Именно регулаторът усъвършенства качеството на отбрана и се оправя с необятен набор от аномалии в мрежата. Така елементарно се реализира 100% сигурна и непрекъсната отбрана с нулево време за реакция на батерията.

В цифровизираният свят, в който живеем, размерът на данни и информация нараства все по-бързо, безвредното им предпазване е въпрос от особена значимост. За бизнес потребителите Schneider Electric създаде новаторска серия микроцентрове за данни. Първото усещане, което основава серията, е че продуктите са по-малки или са със същите размери като IT долап. Те са сглобяеми и могат да се инсталират на стена, което им дава преимущество в дребни пространства.

В прилежаща Гърция центровете за данни C-Series 6U 6 са сполучливо възприети от бизнеса, защото са проектирани да поддържат огромни сървъри и с ергономичния си дизайн, усилват оптимално потребното пространството. Работят чудесно като част от архитектурата EcoStruxure™, имат опция за далечен мониторинг и Asset Advisor 24/7. Тези услуги дават елементарен достъп до устройствата и информация в облачното пространство, който е извънредно нужен за огромна част от бизнес консуматори като хотели, магазини и други
 Снимка 484984
Изборът на новаторските софтуерни решения дава опция на домашни и бизнес консуматори да вършат сигурни стъпки както към Индустрия 4.0, по този начин и да се оправят с всяка спешна обстановка без риск от загуба на скъпи данни, скъпи материали в индустриалните процеси разноски или за замяна на развалена техника.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР