Пандемията от COVID-19 отмина и вече стягаме куфарите за Градина.

...
Пандемията от COVID-19 отмина и вече стягаме куфарите за Градина.
Коментари Харесай

И тази година сме на Градина

Пандемията от COVID-19 отмина и към този момент стягаме куфарите за " Градина ". След месеци стоене у дома, нямаме самообладание да стигнем до морския бряг и да се отдадем на една заслужена отмора.

От през днешния ден, 28 май, къмпинг " Градина " отваря порти за всички нетърпеливи морски почитатели, които избират спокойната отмора при започване на сезона. Вече се одобряват резервации и за идващите месеци.

Това лято сигурно ще е малко по-различно от предходните. Водени не толкоз от боязън, колкото от рационална нерешителност, имаме още един значим аршин, по който ще подберем мястото за настаняване край морския бряг - подхванатите хигиенични ограничения и обезпечената отдалеченост.
 Снимка 481134

В " Градина " са се погрижили освен за комфорта и положителното ни превозване, само че и за здравето и сигурността ни. В общите елементи на къмпинга и санитарните пространства се прави постоянна стерилизация. Всички заведения работят по отношение на признатите санитарно-хигиенни условия, а масите са сложени на нужната отдалеченост една от друга.

Бунгалата също се почистват подробно с антибактериални препарати след напускането на всеки посетител. Персоналът работи с всички нужни защитни средства, с цел да бъдем спокойни и ние, и те.
 Снимка 481136

А най-хубавото е, че първокласните бунгала, които разполагат с всички належащо за нашата отмора, са ситуирани задоволително надалеч едно от друго . Така можем умерено да излезем на верандата, да запалителен барбекюто, да си сипем чаша вино и да се любуваме на гледката от първа линия.

Още едно огромно преимущество на къмпинга, което го прави точното място за тазгодишната ни почивка, е необятната плажна линия - цели 60 дка . Тя разрешава чадърите, шезлонгите и кърпите на плажуващите да са на задоволително огромно разстояние.
 Уикенд в къмпинг Градина
Един належащ уикенд на къмпинг Градина

Когато офисът дотегне, а потребността да усетим солта във въздуха не търпи отсрочване

След като от " Градина " са помислили за всичко, на нас не ни остава друго, с изключение на да се насладим оптимално на по този начин мечтаната отмора, която до неотдавна беше единствено мираж. И да си мием ръцете, несъмнено.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР