Пандемията от COVID-19 коренно промени начина ни на живот. Но

...
Пандемията от COVID-19 коренно промени начина ни на живот. Но
Коментари Харесай

Пандемията и технологиите са съвременните предизвикателства за румънския президент

Пандемията от COVID-19 радикално промени метода ни на живот. Но както засегна съвсем всички аспекти на живота ни, също по този начин тя ни даде благоприятни условия за учене и адаптиране.

Това съобщи румънският президент Клаус Йоханис в речта си пред Общото заседание на Организация на обединените нации.

Подобно на други водачи, той също обърна внимание на съдействието и " зелената " стопанска система като общ ангажимент и бъдеще на света.

Глобалните провокации изискват общи решения, взаимност и съдействие. Трябва да намерим способи да се възстановим по-добре и по-зелено. Трябва да се ангажираме с постигането на устойчиви стопански системи, както и обективни общества, в които " никой не е зарязан ". Всъщност, на специфичните потребности на уязвимите би трябвало да бъде отделено особено внимание. За да това е нужна взаимност в деяние.
 Ефективните доставки на храни и първични материали в условия на рецесия разискаха Радев и Йоханис
Ефективните доставки на храни и първични материали в условия на рецесия разискаха Радев и Йоханис

Българският и румънският президент организираха телефонен диалог

Нуждаем се от общ и новаторски метод, с цел да реагираме на провокации като здраве, демографски промени, миграция, нищожни запаси, изменение на климата и загуба на биологично многообразие, последна беднотия и апетит, сподели той.

Напоследък сме очевидци на капацитета и провокациите на цифровите технологии. Трябва да осигурим безвреден достъп до интернет, да засилим киберсигурността и насърчаваме виновното държание в киберпространството, като в същото време се борим с разпространяването на омразата и дезинформацията, предизвести президентът.
 Вътрешният министър на Румъния: Ваксинирайте се с цел да не се върнем към рестриктивните мерки
Вътрешният министър на Румъния: Ваксинирайте се с цел да не се върнем към рестриктивните мерки

Маските остават наложителни и след 1 август в Румъния

Румъния остава мощно ангажирана със отбраната на правата на индивида в международен мащаб. Моята страна предизвиква битката с дискриминирането и речта на омразата, в това число антисемитизъм. Тази година приехме първата румънска национална тактика за попречване и битка с антисемитизма, ксенофобията, радикализацията и речта на омразата, сподели още той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР