Пандемията от COVID-19 глобално промени целия свят. Все още учени,

...
Пандемията от COVID-19 глобално промени целия свят. Все още учени,
Коментари Харесай

Вече официално бе заявена версията за лабораторно изтичане на COVID-19

Пандемията от COVID-19 световно промени целия свят. Все още учени, политици и военни спорят по отношение на произхода на необятно публикувания ковид. Американските организации имат разнообразни отзиви по отношение на теорията за приключване на COVID-19 от лаборатория.
Според Science Alert Министерството на енергетиката на Съединени американски щати към този момент е според, че пандемията може да е резултат от приключване от лаборатория в Китай. Това съществено изказване беше направено наскоро в отчет, проверяващ аргументите за световната пандемия, изпратен до Белия дом и висши членове на Конгреса, съгласно Wall Street Journal.
The Independent оповестява, че разнообразни американски организации, министерства и други институции към момента поддържат разнообразни отзиви във връзка с тази спорна доктрина за лабораторно приключване на COVID-19. 
Според Guardian заключението на Министерството на енергетиката е извънредно значимо, даже в случай че преценката му е направена с ниска степен на доверие. Медията оповестява, че Джейк Съливан, консултант по националната сигурност на Белия дом, не е отрекъл или удостоверил версията и е декларирал, че Съединени американски щати към момента нямат финален отговор по въпроса.
Докладът в действителност към този момент публично озвучава множеството мнения на коментатори, откриватели и политици, които от дълго време тръбят, че COVID-19 е резултат от лабораторно приключване в Китай. The Independent прецизира, че щатското Министерство на енергетиката единствено хвърля догатката без да загатва Китай, само че всички поддръжници на версията за лабораторното приключване, единомислещо показват че става дума за Института по вирусология в Ухан в провинция Хубей. Това е мястото, където вирусът стартира да се популяризира измежду хората.
Според ABC News в разкрито обобщение, оповестено в петък, формалните институции в Съединени американски щати се разделят в мненията си на два лагера по отношение на произхода на ковид. Едните поддържат теорията за лабораторното приключване, другите - версията за естествената експозиция на инфектирано животно.
Independent написа, че множеството институции преценявали с ниско равнище на меродавност теорията, че този вирус е артикул на генното инженерство. Четири американски институции и NIC (компанията, която поддържа цифровите държавни управления на федерално, щатско и локално равнище )твърдят с ниска степен на убеденост, че коронавирусът е артикул на естествено предаване сред хора и животни.ФБР клони в съмненията си въпреки всичко към версията за теч от лабораторията като корен за всичките несгоди. Две други институции (твърди се че едната е ЦРУ), остават без изрично мнение по въпроса. Всички останали считат, че теорията за лабораторното приключване е допустима.
Джейк Съливан отбелязва, че някои изрично са предпочели една от версиите, до момента в който други декларират, че не разполагат с задоволително информация, с цел да бъдат сигурни в позицията си. Освен това той отбелязва, че президентът Джо Байдън е управлявал разследващата общественост в полагането на старания и отделянето на запаси, с цел да се стигне до същината на въпроса.
Като цяло формалните институции са съгласни, че коронавирусът не е биологично оръжие от някакъв тип и че водачите от Китай не са знаели за вируса преди пандемията.
Източник
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР