Пандемията изкара хората от зоната им на комфорта и това

...
Пандемията изкара хората от зоната им на комфорта и това
Коментари Харесай

Новите таланти: Борис Дали стана земеделец, градинар, готвач и... актьор! За новото амплоа на певеца

Пандемията изкара хората от зоната им на комфорта и това е една от най-меките констатации, които можем да създадем. На мнозина им се наложи да правят неща, които в никакъв случай не са правили, само че по-лошото - на мнозина им се наложи да преустановят работа. 

Виж още: Ще познаете ли красивата Мине Тугай преди интервенциите? Феновете ѝ в Турция се усещат предадени

Сред най-засегнатите сигурно са изпълнителите, които бяха привикнали всяка седмица да имат по няколко участия и това да е активността, която да ги изхранва. Само че заведенията затвориха и се наложи те да се преориентират към други действия. И до момента в който някои сътвориха свои марки дрехи, обувки, даже аромати, други станаха... артисти!

Виж още: Зейнеб Маджурова с двоен празник, приказва за майчинството и компликациите

Разбира се, че имаме поради поп-фолк изпълнителя Борис Дали, който около пандемията съумя да извърши една своя детска фантазия - да бъде артист! Той се снима в комедия, носеща името " Чик-Чирик ", а в нея артистът играе ветеринарен доктор, който лекува... кокошки! Пред камерите на NOVA Борис Дали показа, че се е чувствал съвършено на снимачната площадка и в този момент чака по-добри времена, в които филмът да види бял свят.

Виж още: Папи Ханс: " Напомням на света, че моят двойник е old school порно артист "

Междувременно Борис Дали продължава и с други действия, които носят издръжка и то безусловно. Певецът е прочут с това, че обича да си прави зимнина, само че, става известно, умее и да приготвя " суровината " за това. Така да вземем за пример сега към този момент е засял спанак, чесън и марули, които чака да станат подготвени с първите дни на пролетта. Нещо повече - артистът обработва земята съвсем професионално - има трактор и фреза. 

Борис Дали признава, че от дете се занимава с градинарство и обича домашната храна. Така да вземем за пример сега не можел и да си намерения да си купи зеленчуци от магазина. Освен че ги отглежда, артистът и готви продукцията. Описва се като господ в кухнята.

Виж още: Топлес фотография на Риана вбеси почитателите ѝ - певицата се подиграла с скъп набожен знак

Разбира се почитателите му не трябва да се тормозят, че ще загърби пеенето. Просто моментът е подобен, че новите му песни " чакат " отварянето на заведенията. Така да вземем за пример Борис Дали е подготвен с прелестна балада, а и с шлагер за лятото.

Изображение: https://www.instagram.com/boris.dali_official/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР