Пандемията COVID-19 няма да приключи с варианта на Омикрон“ и

...
Пандемията COVID-19 няма да приключи с варианта на Омикрон“ и
Коментари Харесай

Новозеландският премиер предупреждава за нови варианти на COVID-19 през тази година

Пандемията COVID-19 няма да завърши с разновидността на „ Омикрон “ и Нова Зеландия ще би трябвало да се приготви за повече разновидности на вируса тази година, сподели министър председателят Джасинда Ардърн във вторник в първата си парламентарна тирада за 2022 година, написа Ройтерс.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30535
Предупреждението на Ардърн идва в миг, в който стотици протестиращи се събраха пред постройката на Народното събрание в столицата Уелингтън, настоявайки за преустановяване на противоепидемичните ограничения.

„ Не е свършило. Но това не значи, че не можем да продължим напред “, сподели тя.

Правителството на Ардърн наложи някои от най-строгите пандемични ограничавания в Нова Зеландия през последните две години, защото държавното управление се опита да предотврати разпространяването на ковид. Политиките са помогнали за поддържането на ниски равнища на заразяване и смъртност. Нова Зеландия е страна с 5 милиона души население, като все още имат 18 000 доказани случая на ковид и единствено 53 смъртни.

В същото време ограниченията ядосаха мнозина, които са в безкрайна домашна изолираност, както и десетки хиляди новозеландски емигранти, които са откъснати от фамилиите си. Мерките са опустошителни и за бизнеса, подвластен от интернационалните туристи. Рейтингът на утвърждение към Ардърн падна в последното публично изследване на 1News Kantar.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30535  4 области са с най-висока заболеваемост от COVID-19 на двуседмична база 4 области са с най-висока заболеваемост от COVID-19 на двуседмична база  България: Ето по какъв начин се популяризира COVID-19 из градовете България: Ето по какъв начин се популяризира COVID-19 из градовете  Нов Коронавирус тест дава резултат за 4 минути Нов Коронавирус тест дава резултат за 4 минути
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР