Пандемия или не, хората не искат да спрат да пътуват,

...
Пандемия или не, хората не искат да спрат да пътуват,
Коментари Харесай

Да посрещнем НГ в чужбина, ето колко ще ни струва

Пандемия или не, хората не желаят да спрат да пътуват, а идните коледни и новогодишни празници повдигат въпроса какъв брой ще ни коства, в случай че решим да ги посрещнем зад граница.

Средно към 1000 лв. на човек излиза четири- или петдневна екскурзия в Западна Европа към Коледа и Нова година. Това стана ясно от думите на Румяна Балтова, шеф на туроператор, пред Травел нюз. Най-евтино излиза Прага, а най-скъп е Париж, написа Монитор.

Четиридневна екскурзия в Рим коства 925 лева на човек, а за шест дни – 1015 лева За Париж е 1195 лева на човек, а за пет дни - 1298 лева Предложението за Барселона е 965 лева за пет дни на човек. В цените влизат нощувки със закуски за съответния брой дни в градовете, богата екскурзоводска стратегия на български език, самолетни билети отиване и връщане, прехвърляния летище – хотел - летище.

Известните коледни базари във Виена и Прага ще работят за първи път от началото на пандемията. Австрия ще позволява в заведенията за хранене и хотелите единствено имунизирани туристи. Чехия пък е отворена единствено за имунизирани посетители, обясниха туроператори.. Цената за Коледа във Виена за 4 дни е 955 лева на човек, а за Прага – 795 лева.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР