Панайот Панайотов готви нов удар срещу колежката си Кичка Бодурова

...
Панайот Панайотов готви нов удар срещу колежката си Кичка Бодурова
Коментари Харесай

СРАМ: Панайот готви нов удар срещу Кичка

Панайот Панайотов готви нов удар против колежката си Кичка Бодурова с концерт в „ Кино Кабана “ в София, откакто двамата се скараха поради рецитала ѝ в Бургас. Певецът заяви, че прави нова ария, в която ще участва фразата „ мижав интерес “, станала същински шлагер в обществените мрежи.

Парчето ще е една от изненадите в концерта му на 10 август. Така естрадните динозаври наливат масло в огъня на срамната война между тях, която явно скоро няма да затихне.



Враждата сред Панайот и Кичка роди имитация, която ще живее дълго – „ заради мижав интерес “. Изразът стана паметен след скандал сред Панайотов и Кичка. Фразата бе употребена от артиста, с цел да разгласи, че няма да пее на концерта на колежката си Бодурова в Бургас.

Според нея пък повода да не взе участие е грубото му отношение и горивото, за което той желал да му бъде платено. Тя сподели още, че Панайот наричал нейни сътрудници „ сульо и пульо “, което считала за израз на грандоманщина.

„ Такива случки, инфекции сред нас в шоубизнеса, се случват на годината няколко пъти, тъй като едни споделят едно, а други не си удържат на думата. Всеки желае място под слънцето. Това е шоубизнес “, изясни Панайотов за какво се е стигнало до свадата с колежката му.

Той отхвърли цената на горивото да е повода за абсурда. Тук става въпрос за правила, добави той и изясни, че фразата „ заради мижав интерес “ му е пристигнала на момента и се радва, че има такава бурна реакция в обществените мрежи.

„ Аз трябваше да бъда специфичен посетител на този огромен концерт на Кичка Бодурова в Бургас. Но по този начин съм решил, по този начин съм постъпил, тъй като мога. А и видях в интернет схема на салона и продажбите за концерта бяха доста мижави. Дано към този момент всичко да се е напълнило и да е друга обстановката, само че тогава на мен по този начин ми пристигна, по този начин ми текна “, изясни още Панайотов отхвърли си да взе участие.

От „ Кино Кабана “ в столицата споделят, че за концерта на Панайот Панайотов всичко е продадено и няма нито един свободен билет, а 1800 души са декларирали интерес при потенциал 20-150 седящи места и още толкоз правостоящи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР