Панайот Панайотов е победителят в пети лайв на Като две

...
Панайот Панайотов е победителят в пети лайв на Като две
Коментари Харесай

Панайот Панайотов спечели петия концерт на Капките

Панайот Панайотов е спечелилият в пети лайв на „ Като две капки вода “. Изпълнителят се показа като Ал Бано и пресъздаде облика превъзходно - и като визия, и като глас.

Първи на сцената довечера, с привилегията да отрие шоуто, излиза краткотрайния лидер в класирането Влади Зомбори. Актьорът извършва шлагера на групата Whitesnake „ Fool for Your Loving “,предава Лупа бг. 

Песента основана и изпята от Дейвид Ковърдейл за албума им от 1980 година е въодушевена от раздялата на вокала на групата при първия им брак. Оригиналната ария първоначално е написана за блус легендата B.B. King, само че след изпяването от Ковърдейл се трансформира в един от най-големите шлагери на бандата.

„ Дейвид Ковърдейл е бил страховит мъжага и секс знак на времето. Пее със страхотна мощ в гласа. Много ми харесва тази музика и пламтя в нея. Нямам самообладание да направя парчето “, показа Зомбори.

" Това е музиката, с която израснах. Много съм индивидуален към днешното осъществяване. Трудно е да имитираш Ковърдейл. Гласа на Влади не беше с този на Дейвид. Постарал се е доста и желая прекомерно доста оттози, който го имитира “ сподели Веселин Маринов.

„ Изпя го с мярката и дрезгавостта на гласа. Нямам никакъв проблем с пеенето, само че актьорската игра ми убягна “, е мнението на Любо Киров.

Следващата реплика за довечера, е на поп фолк певицата Мария, на която няма да й е мъчно да се трансформира в американската певица от времето на диското Belinda Carlisle и да изпее шлагера й „ La Luna “. Белинда Карлайл изпява песента през 1989 година, а клипът демонстрира певицата, лежаща гола в леглото си и фантазираща си за нощта на Пепеляшка.

„ Много е секси Белинда и в леглото от самото начало е гола. Страда секси по един мъж. В този клип няма доста придвижвания, а единствено взор, който би трябвало да задържи феновете “, разкрива Мария.

„ Много не я обичам тази ария, само че ти влезе доста добре в облика “, е мнението на Хилда Казасян.„ Много ми харесва и в действителност си влезнала в ролята на Белинда и ми хареса смелостта, с която нападна модулацията “, добавя Фънки.

„ В предходния лайв Мария се наложи с визуалност, защото песента не беше толкоз известна, до момента в който в този момент изпя песента съвършено “, се включи към мненията Веселин Маринов.

Трета за вечерта на сцената на „ Като две капки вода “ излиза риалити звездата Джулиана Гани. Инфлуенсърката в предходния лайв впечатли журито и публиката с имитацията си на страшния Мерлин Менсън, само че довечера няма да се затрудни с превъплъщението си в българската звезда Мила Роберт. Моделката извършва песента „ Покемон “.

Парчето е част от огромен план на младата изпълнителка, който цели да изследва музикалните стилове и по какъв начин те въздействат в обществото. Целта й е да накара хората да се замислят, че не всичко е черно и бяло, чалга или рок, Левски или ЦСКА. Мила споделя, че написа парчето когато е с разрушено сърце и я основава дружно с Йоан Николаев- Ел Падре. Текстът е предизвикан от непрекъснатата смяна в хората.

„ Кефи ме, че ми се падна нещо такова. Песента се върти доста и е вайръл и младите доста ще се израдват. Мила Роберт ме въодушеви даже за прическата. Надявам се да съчетая танците с пеенето “, показа Джулиана Гани.

„ Изключително надарено създание си. Мила има невероятна харизма, само че и ти имаш същата. Браво, извънредно се оправи “, безапелационна е Хилда Казасян.

Бутонът на шанса бе благоразположен към естрадната легенда Панайот Панайотов и му отреди облика на италианския реализатор Ал Бано Каризи. Върхът в креативното дуо Албано и Ромина е през далечната 1982 година когато изпяват песента Felicita. Същата година най-известният италиански дует записва песента „ Angeli “, която Панайот извършва довечера и тя затвърждава мястото им на Олимп на международната поп музика. Ал Бано Каризи е с неповторим и несравним глас и е работил със звезди като Адриано Челентано и „ Ролинг стоунс “.

С половинката си Ромина Пауър издават 20 сполучливо албума и се трансформират в едни от най-обичаните италиански реализатори на всички времена. Двамата основават най-запомнящите се и емблематични златни шлагери на италианската известна музика като " Liberta ", " Ci sara ", " Cara terra mia ", " Ma il cuore no ", " Angeli ", " Sempre sempre " и доста други.

„ Искам по-висока оценка. Живее ми се и желая да ме оцени Хилда. Важното е да се забавляваме. Ще би трябвало да вляза в облика и да го пресъздам образно “, признава Панайот Панайотов.

„ Това бе друга режисура на пеене и вие сте се справили съвършено. В този случай когато облика е неподвижен, пеенето е значимо “, е мнението на Хилда. „ Бил съм с Ал Бано и Румина, защото върших концерт с тях. Искам да ви поздравя, защото направихте височините тъкмо като него “, добавя Фънки.

Младата и красива Християна Лоизу, която в предходния лайв се оправи ослепително с мъжкото преобразяване и се появи под прожекторите като Usher, довечера още веднъж влиза в обувките на мъж, само че от времето на диското. Лоизу извършва диско шлагера на Джими Съмървил „ You Make Me Feel “.

Шотландецът със мощно присъщ глас - фалцетен жанр на пеен, печели огромна известност в средата на 80-те години още с първата си група Bronski Beat, триумфът се повтаря и с дутото The Communards. През 1988 година Джими Съмървил избира солова кариера и едно от емблематичните му части е кавъра на диско шлагера на Силвестър Джеймс.

„ Много енергична ария. Джими пее през цялата ария във фалцет. Репетиционния развой доста ме забавлява тази седмица. За песента ми би трябвало доста опора, с цел да съумея да съумея да изпея “, споделя Лоизу.

„ Страхотно изпя песента. Гримът бе прелестен и направи облика “, се включва с коментар Веселин Маринов. „ Абсолютно мъжество бе този облик. Фалцетното пеене беше много мъчно, само че се оправи “, добавя Любо Киров.

Актьорът и водещ Иво Аръков в предходния лайв на „ Като две капки вода “ се преобрази като секс признака Джордж Майкъл и извърши шлагера му „ Wake Me Up Before You Go Go ”. Бутонът на шанса още веднъж го превръна в секс знак, само че този път ще покорява сърцата на девойки и момчета като испанския реализатор Енрике Иглесиас.

Синът на известният испански артист Хулио Иглесиас става прочут напълно млад с албум на испански език, който е освен извънредно сполучлив, само че му носи премия „ Грами “. През 1999 година Енрике извършва сингъла „ Bailamos “, която в превод на британски значи We Dance и тя е част от саундтрака към кино лентата „ Този див, див Запад “. По-късно парчето става част от четвъртия и дебютен англоезичен албум на Иглесиас „ Bailamos “ от 1999 година. Bailamos “ доближи номер едно в испанската ранглиста за сингли и в американската Billboard Hot 100 и стана шлагер в доста страни по света.

„ Има прекалено много еротика в тази ария. Ще отделя цяла седмица на детайлите и акцентите. В песента има доста секси акценти. В песента има доста елегантно комбиниране на обич и страдалчество “, разкрива Иво Аръков.

„ Мисля, че това бе най-хубавото ти преобразяване. Вълнувам се и мисля по какъв начин няма да не спечелиш през днешния ден. Безпристрастна съм – сълзлива, сладникава пристрастеност, само че ти го направи прелестно “, разяснява Хилда. „ Той не преигра и това е най-хубавия облик на Иво досега. Лесно можеш да преминеш границата, само че той го задържа “, добавя Любо Киров.

Бутонът на шанса не е доста благоразположен и към Наско от Б.Т.Р. Рок вокалът се наложи да влезе в обувките на оперен тенор, естраден артист, и даже облече националната носия на Николина Чакърдъкова. В днешния лайв ще му се наложи да танцува като диско звездата Рик Астли, който е един от най-популярните музикални реализатори на 80-те и 90-те години на ХХ век. Сред най-известните шлагери на британския поп-певец са „ Never Gonna Give You Up “, която Наско ще извърши и „ She Wants To Dance With Me “. Парчето е с типично Евро-диско звучене, който се задържа за дълго време на върха на музикалните ранглисти в Англия и по-късно още 15 други страни.

„ Има характерно звучене и ще ми е мъчно за пресъздаване. Осъзнавам какъв брой доста би трябвало да се трансформира, само че е значимо да намеря вярната посока. Затруднен съм от танците, защото той от самото начало танцува. Не е моята бленда, само че се надявам този път да направя неговата присъща бленда “, признава Наско.

„ Когато се забавлява човек, това си проличава. Говорихме си дали ще хванеш едно особено прехрипане и като го чухме се спогледахме. Беше доста добре “, сподели Любо Киров.

„ Беше неповторим Наско. Песента отива на твоето пеене, само че повече гледах по какъв начин ще направиш облика “, добавя Веселин Маринов.

Последна за вечерта на сцената на „ Като две капки вода “ излиза актрисата от „ Сатиричния спектакъл “ Елена Атанасова. В предходния лайв Елена се раздаде на сцената с доста танци и комплицирана хореография, само че днешната й реплика изисква неподвижност и предаване на страст единствено и само посредством гласа на великата Паша Христова.

С песента „ Повей, полъх “ българската легенда споделя статуетката за първо място на „ Златният Орфей “ с друга емблематична ария „ Една българска роза “. Песента е по музика на Йосиф Цанков, а текстът е написан от Димитър Василев. Въпреки трагичната й орис и късия й живот, певицата умира в самолетна злополука на 21 декември 1971 година и остава вечно на 25 години, тя е оповестена за певица на столетието, а „ Една българска роза “ е определена за една от най-популярните песни на ХХ век.

„ Изключително малко жестове прави Паша Христова, а през очите излиза цялата страст. Трябва да обуздая себе си и силата, която имам. Репетирала съм да нямам откритост, а всичко да е обрано и изразително. Затрудни ме мощния й глас “, признава Елена.

„ Много въздействащо беше осъществяването и наличието на сцената “, сподели Хилда.

„ Влезе в облика и времето, без пеенето да е най-хубавото. Потъна в облика и съумя да се развълнуваш сама “, добави Любо Киров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР