„Панайот Панайотов беше груб към колеги – нарече ги „сульо

...
„Панайот Панайотов беше груб към колеги – нарече ги „сульо
Коментари Харесай

Кичка Бодурова: Панайот Панайотов нарече колеги „сульо и пульо“

„ Панайот Панайотов беше недодялан към сътрудници – назова ги „ сульо и пульо “, и това не съумях да го преглътна “. Това сподели пред bTV естрадната певица Кичка Бодурова във връзка замяна на гневни постове във „ Facebook “ сред нея и артиста.

По думите ѝ грубото отношение е главната причина Панайотов да няма присъединяване в нейния концерт в Бургас през юни.

Певецът подразнил Бодурова и с избора на ария, в която приканва хората да се върнат в родината. „ Публиката на концерта е в България, няма къде да се връща “, разяснява естрадната изпълнителка. За друга ария, която Бодурова поискала той да извърши, Панайотово споделил: „ Няма да стане “.

Тя посочи, че е дала прошка на сътрудника си.

„ Просто би трябвало да затворим страницата и с усмивка да продължим напред и всички да сме здрави. Пожелавам на всички триумф, поисквам на всички да бъдат здрави! “, сподели още Кичка Бодурова.

Историята на абсурда

Формалната причина за абсурда в действителност са пари за гориво, които Панайот Панайотов е изискал, с цел да взе участие в концерта в Бургас.

„ Преминавам на вид В.Ето я същинската причина за отзоваването ми от концерта в Бургас на 11.7. Това е известие,което получих на VIBER на 28-и юни от К.Б. Чакам вашта сурова присъда! “, написа във „ Facebook “ Панайотов на 30 юни.

Следва и пост със наличието на есемес преписка сред него и Бодурова, от което излиза наяве, че са му отказани средства, които да покрият разноските за бензин от София до Бургас.

Тези постове провокираха незабавно реакция от естрадната певица, която написа във „ Facebook “:

„ Поканих П. Панайотов да взе участие в концерта ми в Бургас, тъй като го одобрявам като реализатор, пък и преди няколко години на предлагането му да работим дружно му отхвърлих. Предложих му 50% по- огромен хонорар от участията му в сборни концерти. Казах му че би трябвало да извърши единствено 2-3 песни, до момента в който аз направя преобличане. Той се зарадва и одобри. Помолих го с изключение на “ Момчето, което…” да изпее и песента ”Искам любов да ти дам”, която доста одобрявам. Но получих отговор “НЕ съдебна експертиза ПРИЕМА”. Онемях … доста жестоко, само че замълчах. Преди няколко дни ми писа да сме “оправили счетоводството”. Не разбрах какво има поради. Но се чухме и той ми сподели, че той не пътувал в никакъв случай с други, ще пътува самичък от София, а не с “Иван, Драган и Петкан”- известни наши 2ма музиканти, както направи Мими за Варна и желае да му се заплати бензина/ би трябвало това да го каже в началото/. Не ми хареса още веднъж грубото изявление за сътрудниците. След диалози със същите разбрах повече за неговия темперамент и взех решение, че не желая стрес по време на работа. Затова персонално отхвърлих присъединяване му преди 2 дни. С поста си във фейсбук през вчерашния ден Панайот сподели, че съм имала право - доста надменно и немъжко държание. Аз нямам потребност от различен да взе участие в моите концерти и по този начин е било в последните години. Просто желаех да покажа почитание към сътрудник, който удостовери, че не е заслужавал.

Съжалявам за случилото се…. Пожелавам на Панайот още доста концерти отсега нататък!

А концертът ми в Бургас на 11 юли ще бъде повече от прелестен, ….та това е моят Бургас! “

Певицата се учуди и от големия интерес, който провокира задочната словесна престрелка сред нея и Панайотов, и през вчерашния ден пусна следния пост: „ Явно, че в България липсва екшън- писнало е на хората единствено от политически разправии. Но не можах да схвана за какво се назовава “скандал” и то величествен това, че съм отказала на сътрудник да пее в моя концерт. И не мога да приема хора, които имат доста непретенциозно мислене(можех и друга дума да употребя, да вземем за пример прости) и взеха решение че поради пари, а не поради грандоманщината на П.П. съм отказала присъединяване му.

След всичко това в този момент би трябвало да върша втори концерт в Бургас…. “
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР