Панатинайкос загуби със 70:73 от Олимпиакос първия мач от финалната

...
Панатинайкос загуби със 70:73 от Олимпиакос първия мач от финалната
Коментари Харесай

Баскетболист на ПАО не се съгласи с думите на Везенков за защитата във финал №1

Панатинайкос загуби със 70:73 от Олимпиакос първия мач от финалната серия в гръцката баскетболна лига. Според българският национал Александър Везенков, " детелините " са играли отбрана като тази на Фенербахче, само че не по този начин счита Лефтерис Бохоридис. 
 Колаж с Везенков е най-големият шлагер измежду почитателите на Олимпиакос Колаж с Везенков е най-големият шлагер измежду почитателите на Олимпиакос
Баскетболистът на ПАО се оказа със строшен зъб след суперсблъсъка в Пирея, само че това не му попречи да отговори на няколко въпроса пред сътрудниците от Sportal.gr

" Играхме нашата лична игра, играхме нашата лична отбрана. Бяха ефикасни в този детайл, само че би трябвало да го подобрим още в идващия мач. ", сподели някогашния съотборник на Везенков от Арис.  

" Бяхме на крачка от успеха, доста я искахме и сме тъжни от провалянето. Сега би трябвало да се концентрираме върху идващия. Минимални елементи взеха решение мача. ", счита Бохоридис. 
 Везенков: Искам моят тим да завоюва Везенков: Искам моят тим да завоюва
ПАО приема Олимпиакос на 8 юни (четвъртък) от 21:15 часа. Играе се до три победи от пет мача. Третият конфликт ще върне двата тима още веднъж в залата в Пирея на 11 юни (неделя), а началото е от 21:15 часа. 

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР