Панатинайкос осъществи един от най-впечатляващите трансфери в европейския баскетбол това

...
Панатинайкос осъществи един от най-впечатляващите трансфери в европейския баскетбол това
Коментари Харесай

Панатинайкос взе машина за точки

Панатинайкос реализира един от най-впечатляващите прехвърляния в европейския баскетбол това лято, привличайки машината за точки Джимър Фредет. Договорът е за две години, а Фредет ще направи дебют на Стария континент, откакто до момента бе играл само в НБА и в Китай.

@paobcgr ensured it will have one of the most exciting backcourts in the league after it signed high-scoring guard @jimmerfredette #GameON
— EuroLeague (@EuroLeague) July 15, 2019
30-годишният баскетболист доби голяма известност по време на финалния си сезон в колежанското състезание, кгоато вкарваше приблизително по 28.9 точки на мач, само че по-късно не съумя да се наложи в НБА. В общо 241 мача за Сакраменто, Чикаго, Ню Орлиънс, Ню Йорк и Финикс той записваше едвам по 6.0 точки и 1.4 асистенции.

За сметка на това представянето му в двата сезона, които изигра в китайската лига, беше повече от безапелационно - надлежно 37.6 и 36.9 точки приблизително на дуел с екипа на Шанхай Шаркс. Фредет бе определен за колежански състезател на годината през 2011 година, а през сезон 2018/2019 бе топреализатор на шампионата на Китай.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР